Home Nieuws NOS analisten wijzen naar Bosz als nieuwe trainer voor PSV: ‘PSV zal...

NOS analisten wijzen naar Bosz als nieuwe trainer voor PSV: ‘PSV zal zeker van Bronckhorst op de lijst hebben’

693
0

Het speculeren over de opvolging van Ruud van Nistelrooij is in volle gang begonnen. Nu PSV de tweede plaats heeft weten te bemachtigen, kan de club de koers voor deze zomer uitzetten.

De meest logische naam is dagelijks in de media te horen: Peter Bosz. Opvallend vaak wordt inmiddels ook de naam Giovanni van Bronckhorst genoemd. Zo ook zondagavond bij Studio Voetbal. Daar werd van Bronckhorst naar voren geschoven als nieuwe PSV-trainer.

Analist Ibrahim Afellay is duidelijk als het over de opvolging van Ruud van Nistelrooij. Afellay hoopt dat PSV Peter Bosz gaat aanstellen. “Marcel Brands moet heel gauw naar Apeldoorn bellen en Bosz strikken. Dat is de beste optie”, aldus Ibrahim Afellay.

Tafelgast Leonne Stentler heeft het niet echt begrepen en komt met de naam van Ron Jans, die terugtreedt bij FC Twente. “Het is heel knap wat hij daar voor elkaar heeft gekregen”, zegt Stentler maar een vijfde plaats met FC Twente is begrotingstechnisch gezien geenszins een bijzondere prestatie te noemen maar meer een ‘gewone’ als even ‘goede’ prestatie. Pierre van Hooijdonk beaamt dat overigens. “Hij beschikt denk ik wel over de capaciteiten, hij heeft iets weg van Guus Hiddink.”

Arno Vermeulen noemt Van Bronckhorst, ook al wil hij liever niet aan de slag in Nederland. “Als PSV belt, zal hij zeker gaan praten”, stelt Vermeulen. “Het is een logische naam. Kampioen met Rangers FC, kampioen met Feyenoord. PSV zal hem zeker op de lijst hebben”, zegt Vermeulen.


Vorig artikelGewilde Pepi over toekomst bij PSV: ‘Ik ken Earnie al een tijdje, hopelijk kan hij wat bedenken’
Volgend artikelNummer drie Ajax zet in op komst Fábio Silva

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in