Home Nieuws Noni Madueke niet naar Jong Engeland en richt zich op PSV –...

Noni Madueke niet naar Jong Engeland en richt zich op PSV – PEC Zwolle

309
0

Noni Madueke zal deze week niet in actie komen met Jong Engeland.

Er is besloten een ander traject te kiezen voor de niet fitte snelle vleugelaanvaller. Madueke timmert ook voor Jong Engeland aan de weg en de verwachting is dan ook dat hij binnen afzienbare tijd voor het nationale A elftal van Engeland opgeroepen zal gaan worden. De Engelse selectie is wel goed voorzien in de aanval en op de vleugels maar manager Southgate is zeer te spreken over de ontwikkeling van Madueke, die ongeveer door alle topclubs in de Premier League in de gaten wordt gehouden.

Madueke is inmiddels opgeroepen voor de interlands van Jong Engeland tegen Jong Slovenië en Jong Andorra. In overleg met de technische staf van PSV en Jong Engeland is besloten dat Madueke deze interlands schieten omdat hij nog altijd herstellende is van een lichte blessure. Samen met de medische en fysieke staf van PSV richt hij zich op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle van zaterdag 16 oktober.

Madueke raakte in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles geblesseerd. Datzelfde geldt voor Davy Pröpper, die de laatste seriewedstrijden ook moest laten gaan met een blessure. De middenvelder is herstellende en zal naar alle waarschijnlijkheid weer fit genoeg zijn voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle..


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here