Home Nieuws Noni Madueke maakte bij PSV in slechts 5 wedstrijden de 90 minuten...

Noni Madueke maakte bij PSV in slechts 5 wedstrijden de 90 minuten vol

538
0

Met de transfer van Noni Madueke nar Chelsea leverde PSV in amper twee weken tijd de tweede speler af aan de Europese top.

Cody Gakpo is inmiddels speler van Liverpool FC, waar hij overigens nog geen potten wist te breken in de vorm van een doelpunt, waar Noni Madueke speler van Chelsea is geworden middels een contract voor jaren. Minimaal tot en met 2030 is Madueke speler van een Europese topclub. Het vervulde Marcel Brands van trots zei hij terecht.

De overwegingen van PSV Madueke wel in de winter van 2023 te verkopen en niet aanstaande zomer, heeft ook van doen met de blessuregevoeligheid van de snelle aanvaller. Madueke miste al heel wat wedstrijden afgelopen jaren. Anno 2023 staat Madueke helaas nog bekend als speler die blessuregevoelig is.

Chelsea maakt zo’n 35 tot 40 miljoen euro over voor de jonge aanvaller, waardoor PSV met recht over een geweldige deal kan spreken. Zeker gezien de statistieken die Madueke tot op heden kan overleggen want zijn spierblessures zijn zeker een punt van aandacht geworden. Voetbal International-journalist Reon Boeringa tweette een bijzonder feitje over de Engelsman en zijn statistieken.

In 4 jaar tijd speelde Madueke slechts 5 wedstrijden volledig uit. Van minuut 1 tot en met minuut 90, dus. Dat is bijzonder weinig te noemen. 2 van die 5 wedstrijden speelde hij overigens dit jaar. Madueke deed van begin tot eind mee in de 2 wedstrijden die PSV in 2023 speelde.


Vorig artikelNa afloop van Arsenal – Manchester United spreekt Zinchenko over PSV
Volgend artikelVan Nistelrooij wenst weinig los te laten over Joey Veerman, analist Vink heeft weinig begrip voor situatie Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in