Home Nieuws ‘Noni Madueke kan grootste kaskraker worden uit geschiedenis van PSV’

‘Noni Madueke kan grootste kaskraker worden uit geschiedenis van PSV’

3549
0

Noni Madueke steelt deze weken de harten van voetbalminnend Nederland. Madueke schittert inmiddels op de internationale velden.

Het is inmiddels duidelijk dat Madueke barst van het potentieel en dat PSV een parel binnen de selectie heeft. De toekomst van Madueke ziet er dan ook erg rooskleurig uit. De Engelsman wordt niet alleen geroemd om zijn technische en atletische kwaliteiten maar ook om zijn speldiscipline. Het ziet er momenteel allemaal erg goed uit wat Madueke laat zien.

Bij de Telegraaf stellen ze inmiddels vast dat Madueke een absolute kaskraker voor PSV kan gaan worden. De club kan inderdaad volgend seizoen een miljoenenbedrag voor Madueke tegemoet gaan zien maar de vraag is hoeveel? Bij de Telegraaf weten ze daar het antwoord wel op.

“Met de in maart pas 19 jaar geworden Madueke hebben de Eindhovenaren achttien karaats goud in huis”, schrijft clubwatcher Wilber Hack in De Telegraaf. “Clubs uit de Premier League moeten volgens de reglementen acht zogenaamde ‘homeground players’ in hun selectie hebben. De in Londen geboren Madueke is een speler met zo’n begerenswaardige status.”

Wat kan Madueke in de toekomst opleveren voor PSV? “Manchester City maakte deze zomer van de 25-jarige Jack Grealish de duurste speler ooit in de Premier League. Aston Villa kon door de verkoop van de Engelse middenvelder 117 miljoen euro bijschrijven op de rekening. Dergelijke bedragen worden doorgaans aan clubs uit de Eredivisie niet betaald. Maar Madueke met zijn Engelse paspoort kan wel eens de grootste kaskraker worden uit de geschiedenis van PSV”, aldus Hack namens Telesport over Noni Madueke.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here