Home Nieuws Noni Madueke geeft PSV vleugels en een ander gezicht

Noni Madueke geeft PSV vleugels en een ander gezicht

224
0

Noni Madueke is helemaal terug en dat liet hij in Arnhem op een indrukwekkende wijze zien.

Echte topspelers staan er meteen na een periode van afwezigheid en wat dat betreft wist Madueke in Arnhem zijn visitekaartje meteen af te leveren. Na afloop straalde Madueke weer ouderwets toen hem gevraagd werd naar zijn gevoel over de wedstrijd. Madueke werd meteen gekozen tot man of the match.

Tegenover ESPN gaf Noni Madueke aan erg blij te zijn dat hij was uitgeroepen tot Man of the Match, ondanks dat hij zelf niet tot scoren kwam. “Ik heb een assiss gegeven, dus dat is ook goed”, aldus Madueke. “Natuurlijk vind ik het lekker om te scoren, maar een assist en een 5-0 overwinning is perfect.”

De Engelsman is blij weer helemaal terug te zijn. “Ik voel me gezegend. Ik kan weer spelen en doen waar ik het meeste van houd”, zo gaf hij aan. “Dribbelen, scoren. Ik ben gewoon blij dat ik weer kan spelen. Hier leef ik voor.” De snelle aanvaller geeft PSV aanvallend een heel ander gezicht en meerdere opties wat de aanval betreft. Het middenveld kiest met Madueke in de basis voor combinatievoetbal, waarbij Madueke steeds de diepte in gestoken kan worden. Op snelheid is de rappe Engelse aanvaller nauwelijks te stoppen. Het spel van Madueke doet regelmatig denken aan Arjen Robben in zijn beste dagen.

De ploeg van Schmidt lijkt met Madueke in de gelederen over meer vertrouwen te beschikken. Zijn kwaliteiten zijn immers wel een wapen; als de Engelsman op avontuur gaat op de vleugel is hij nauwelijks te stoppen. Als de aanvaller fit blijft heeft PSV goud in handen. Noni Madueke heeft momenteel ook geen last meer van zijn hamstring.

“Het voelt goed. Natuurlijk zijn er afspraken gemaakt over hoe lang ik mag spelen, maar dat is voor iedereen verstandig”, zei hij daarover. “Mijn hamstring voelt goed. Morgen is het weer zaak om te herstellen en klaar te maken voor de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here