Home Nieuws Noni Madueke denkt aan interlandcarrière voor Oranje

Noni Madueke denkt aan interlandcarrière voor Oranje

3589
0

Het is niet alleen kommer en kwel wat jonge doorgebroken talenten aangaat. De problemen rond Ihattaren spelen totaal niet rond.

De Engelsman is een positieve factor in de selectie en bezit veel potentie. Er zijn zelfs geruchten over een internationale carrière voor Oranje. Hoe zit dat dan precies?


Madueke verruilde Tottenham Hotspur in 2018 voor PSV. Als hij minimaal vijf jaar in Nederland blijft, zou hij in theorie in aanmerking kunnen komen voor het Nederlands elftal, zo is de algehele lezing.

Van dat feit is Madueke niet op de hoogte. “Echt waar?! Kan dat?! Wow, dat wist ik echt helemaal niet”, reageert de Engelse aanvaller in het blad de PSV supporter. “Dat zou ook wel een hele toffe optie zijn. Ik heb echt heel veel bewondering voor het Nederlandse voetbal, dat natuurlijk ook op veel grote toernooien heel ver is gekomen. Met ook nu weer een hele talentvolle lichting die er aan zit te komen.”

“Maar, als ik dus nog minstens 2,5 jaar bij PSV of in Nederland blijf, zou ik in theorie dus ook Nederland kunnen vertegenwoordigen? Ik voel me hier echt volledig thuis, dus wie weet hoe het gaat lopen in de toekomst. Mocht het een optie zijn, sluit ik het zeker niet uit”, benadrukt Madueke.

In dat geval zou de KNVB in actie moeten en kunnen komen. Frank de Boer is in dat geval aan zet.