Home Nieuws Nog meer slechts nieuws voor Kopenhagen: schoonvader verdediger Khocholava gesneuveld in Oekraïne

Nog meer slechts nieuws voor Kopenhagen: schoonvader verdediger Khocholava gesneuveld in Oekraïne

1241
0

Het zit FC Kopenhagen niet bepaald mee in de aanloop naar de eerste wedstrijd om de Conference League tegen PSV.

Nadat gisteren al bekend is geworden dat de club zonder spitsen naar Eindhoven zal afreizen is er ook tragisch nieuws te melden voor de Deense club. De schoonvader van de Georgische verdediger Davit Khocholava is omgekomen tijdens de oorlog in Oekraïne, zo meldt FC Kopenhagen via de clubsite.

De 29-jarige Khocholava speelt sinds afgelopen zomer voor FC Kopenhagen, nadat hij jarenlang voor de Oekraïense clubs Chornomorets Odessa en Shakhtar Donetsk uitkwam. Zijn schoonvader nam deel aan de huidige oorlog, maar is om het leven gekomen, meldt FC Kopenhagen via de officiële kanalen.

De Deense club steunt Khocholava met het verwerken van het verlies en geeft de verdediger alle ruimte hierin, zo meldt Kopenhagen. “Natuurlijk krijgt hij de ruimte om er te zijn voor zijn familie. Davit en zijn familie willen nu met rust gelaten worden en wij hopen dat iedereen dit respecteert”, laat de club weten. “Wij distantiëren ons van deze vreselijke en ondoordachte oorlog, die ten koste van het Oekraïense volk gaat.”

FC Kopenhagen meldt nog niets over de aanwezigheid of afwezigheid van Khocholava bij beide wedstrijden tegen PSV is. 17 maart vindt de return plaats in Kopenhagen.


Vorig artikelPerez verwacht Veerman op de bank tegen Kopenhagen en waarschuwt Sangaré: ‘Hij doet veel gekke dingen’
Volgend artikelRobin Pröpper over gestopte broer Davy Pröpper: ‘De laatste jaren deden iets met hem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in