Home Nieuws Nog meer blessures: Jong en jeugdig PSV zal NEC tegemoet treden, ook...

Nog meer blessures: Jong en jeugdig PSV zal NEC tegemoet treden, ook Veerman twijfelgeval

1418
0

Het houdt maar niet op wat het aantal blessures aangaat. Ook woensdagavond tegen NEC is het weer raak met de blessuregevallen.

PSV zal zodoende in de laatste thuiswedstrijd van dit jaar niet op volle oorlogssterkte aantreden tegen de ploeg uit Nijmegen. Niemand in en rond PSV denkt nog aan de titel maar in theorie is er nog van alles mogelijk. PSV zal moeten winnen en daarnaast hopen op puntenverlies van Ajax tegen sc Heerenveen. Dat zal moeten gebeuren zonder André Ramalho. De Braziliaan zal niet meer in actie komen dit seizoen.

Voor de Braziliaan zit het seizoen erop, meldt het Eindhovens Dagblad. Door aanhoudende enkelklachten moet Ramalho zijn debet aan zijn nieuwste blessure.. Ook voor Joey Veerman is het thuisduel met de NEC twijfelachtig. Veerman is niet geheel fit en lijkt naweeen te ondervinden na Feyenoord – PSV. Ook Phillipp Mwene, Ryan Thomas, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen zullen niet meer speken waardoor Roger Schmidt tegen NEC een beroep zal gaan doen op Johan Bakayoko, Dennis Vos, Jenson Seelt en Mathias Kjølø.

Daarover zegt Schmidt: “Zij zijn onderdeel van de toekomst van PSV en daar heb ik oog voor. De jongens die mijn opvolger Ruud van Nistelrooy straks bij de selectie haalt, hebben ook allemaal laten zien dat ze kwaliteiten hebben. Voor PSV blijft het heel belangrijk om talent te ontwikkelen”, aldus Roger Schmidt over de spelers van Jong PSV.


Facebook Comments Box