Home Nieuws Nog geen concreet bod Fenerbahçe op Maher

Nog geen concreet bod Fenerbahçe op Maher

24
0

Een aantal dagen voor het verstrijken van de transferdeadline is het nog relatief rustig rond eventueel vertrekkende spelers.

Adam Maher hoopt nog een last minute exit en we hopen met hem mee. Volgens het Eindhovens Dagblad gaan de ontwikkelingen echter niet snel. Adam Maher staat ook in de belangstelling van Anderlecht, maar een bod van de beide clubs is nog geen sprake. En ook rond Simon Poulsen, Jetro Willems, Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon is er weinig beweging. Volgens De Telegraaf is er voor Jozefzoon belangstelling uit België, maar net net als Poulsen, Jozefzoon en Maher trainde hij maandag gewoon mee.

Ondertussen lonkt ook nog het vertrek van Rai Vloet. Hij zou dichtbij een verhuur aan FC Eindhoven zijn, maar er is nog altijd geen klap op de transfer gegeven. De speler heeft een voorkeur voor een huurperiode bij een Eredivisie-club. PSV hoopt zich zelf ondertussen nog te versterken met Robert Kenedy, die mogelijk gehuurd gaat worden van Chelsea en als linksback en aanvaller uit de voeten kan. Er zijn echter meer clubs geïnteresseerd.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here