Home Nieuws Nog altijd achter tactiek tegen Sociedad, Schmidt kijkt ook naar Verstappen: ‘Ik...

Nog altijd achter tactiek tegen Sociedad, Schmidt kijkt ook naar Verstappen: ‘Ik hoor dat Max een groot PSV is’

1007
0

Roger Schmidt is met zijn elftal sinds zondagavond koploper van de Eredivisie en dat is een verrassing te noemen.

PSV won nipt in Nijmegen en mag zich lijstaanvoerder noemen. Het moet Schmidt een gevoel van voldoening geven. De zondag was PSV goed gezind gezien de remise van Feyenoord en de nederlaag van Ajax tegen AZ. Uiteraard ging ook in en rond de PSV selectie over Max Verstappen en zijn veroverde wereldtitel. Schmidt kreeg zondagmiddag veel mee van dat wat er zich rond PSV Max Verstappen afspeelde.

Ik hoor dat hij een groot PSV-fan is’, zei Schmidt tegen ESPN. ‘Ik wil hem feliciteren, ik denk hij dit heeft verdiend. Hij is een goede coureur en een goede sportman. Heel ambitieus en heel gemotiveerd, daarom vind ik hem goed.’

Uiteraard werd er ook nog kort teruggeblikt op het dramatisch verlopen duel in San Sebastian. Het elftal van Schmidt mocht de bal hebben, maar het lukte niet daarmee veel gevaar te stichten. Roger Schmidt staat in ieder geval nog steeds pal achter zijn gekozen wedstrijdtactiek. De coach is vasthoudend in zijn gekozen speltactiek.

‘Ik herken me niet in de kritiek’, zei Schmidt nogmaals voor het duel met NEC over de speelwijze in Spanje tegen Voetbal International. ‘Ik heb mijn eigen mening over de prestaties. We hoeven ook niet veel tijd te steken in een analyse van de tegengoals. Het was een strafschop, een fout van Guti en een doelpunt in blessuretijd.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here