Home Nieuws Noa Lang zat twee weken in spanning maar wijst na rondkomen transfer...

Noa Lang zat twee weken in spanning maar wijst na rondkomen transfer naar Jordan Teze: ‘Kom naar PSV’

3097
0

Noa Lang sprak zaterdag aan het einde van de dag volop over zijn transfer naar PSV.

Vrijdag bleek de aanvaller al in Eindhoven te zijn voor de medische keuring, waarna zaterdag de transfer in een stroom versnelling geraakte. Noa Lang is speler van PSV en heeft ontzettend veel zin in zijn Eindhovense jaren.

Zijn transfer blijkt al weken zo niet maanden onderwerp van gesprek te zijn binnen PSV want reeds in maart werd Noa Lang al aan interesse vanuit PSV gekoppeld. In maart informeerde PSV al voorzichtig bij Lang naar diens intenties en wensen voor de nabije toekomst. Nadat de interesse afgelopen weken concreter werd, zag Lang een transfer naar PSV steeds meer zitten.

Uiteindelijk duurde het geheel zeker twee weken, vertelde Lang in gesprek met PSV TV. Ondertussen deden verschillende spelers ook een duit in het zakje door Lang warm te maken naar PSV te komen. Zo bleek met name Jordan Teze erg actief te zijn richting de aanvaller. die met open armen ontvangen gaat worden in de kleedkamer bij PSV.

Noa Lang voelt de waardering vanuit PSV en wijst in het bijzonder naar Jordan Teze, die de aanvaller al geregeld ‘lastigviel’ met video’s vanaf De Herdgang en vanuit de kleedkamers op de Herdgang. “Het is mooi, die waardering die je krijgt van de jongens. Dat ze je heel graag in hun team willen hebben”, zegt Lang in gesprek met PSV TV.


Vorig artikelPSV betaalt een ton aan Feyenoord en 4 ton aan Ajax voor Noa Lang
Volgend artikelIbrahim Afellay adviseert PSV en wijst naar Chelsea verdediger: ‘Die zie ik graag naar PSV komen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in