Home Nieuws Noa Lang wordt gemist en bezoekt voormalig ploeggenoten Club Brugge vlakbij Eindhoven

Noa Lang wordt gemist en bezoekt voormalig ploeggenoten Club Brugge vlakbij Eindhoven

1624
0

Noa Lang is nog geen goede week speler van PSV maar is in Belgie nog altijd onderwerp van gesprek.

De aanvaller die drie seizoenen in Belgie voor Club Brugge speelde, lijkt toch een best gat achter te laten in de JupilerLeague bij onze Zuiderburen. Lang was nu eenmaal smaakmaker maar tegelijkertijd vertrokken uit Belgie en dat zorgt zo links en rechts voor beroering onder de Brugge fans maar ook onder voetbalfans in het algemeen. Noa Lang bracht Belgie met zijn voeten geregeld in vervoering en dus wordt elke stap van Noa lang nog altijd op de voet gevolgd.

De vermeende blessure die Lang afgelopen maandagmorgen net na aanvang van zijn eerste training op de Herdgang opliep, werd ook meteen in Belgie gemeld. Vrijwel alle kranten en voetbalmedia namen het nieuw over. De analisten uit de Belgische voetbalwereld vallen over elkaar heen als hen gevraagd wordt Noa Lang te analyseren. Een ieder in Belgie heeft zijn of haar mening klaar als het over Noa Lang gaat.

Het Gazet van Antwerpen spant daarbij de kroon. De regionale krant, die ook landelijk gelezen wordt, is afkomstig uit de stad Antwerpen, waar feitelijk de grootste rivaal van Club Brugge gehuisvest is. Het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel, werd zelfs landskampioen mede dankzij Noa Lang. De aanvaller scoorde één van de doelpunten in de wedstrijd tegen de concurrent van Antwerp, waardoor een dankbare Mark van Bommel de Belgische dubbel pakte.

Zelfs de krant uit de stad van de grootste rivaal, volgt Noa Lang dus nog altijd op de voet. CLub Brugge weet zich momenteel in Nederland te bevinden, waar de ploeg een trainingskamp belegd. Noa Lang toog deze week dan ook naar Sint-Michielsgestel, op amper twintig minuten rijden van Eindhoven.

Daar zag hij zijn voormalig ploeggenoten en de ontvangst was hartelijk te noemen. Het Gazet van Antwerpen meldde de komst van Lang naar het trainingskamp. ‘Lang kon er uiteindelijk niet bij zijn tijdens de verloren oefenwedstrijd tegen Feyenoord (2-0), maar nam wel even de tijd om zijn ex-ploegmaats te komen groeten. De knuffels met Mats Rits en Andreas Skov Olsen waren hartelijk’, schrijft Het Gazet van Antwerpen.

‘Lang deed de fans van PSV meteen schrikken door bij zijn eerste training al snel hinkend naar de kant te gaan met een knieblessure. Uiteindelijk kon de Nederlander na wat verzorging wel verder individueel trainen en bleek de kwetsuur mee te vallen’, wees het Gazet van Antwerpen naar de blessure afgelopen maandagmorgen.


Vorig artikelSaibari ontbreekt | PSV met Simons, Sangaré en Lang naar Oostenrijk, Theo Lucius vervangt Stijn Schaars
Volgend artikelPeter Bosz wijst naar jonge talenten en wil bij balverlies juist naar voren: ‘Daar moeten we aan werken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in