Home Nieuws Noa Lang wil kost wat kost kampioen worden met PSV maar wijst...

Noa Lang wil kost wat kost kampioen worden met PSV maar wijst naar Brugge: ‘Ze vinden dat ze te weinig hebben gekregen’

1749
1

Noa Lang is helemaal in zijn element bij PSV. De aanvaller koestert de keuze die hij deze zomer maakte en doet uit de doeken welke rol Marcel Brands, Earnie Stewart en Peter Bosz daarin gespeeld hebben.

Noa Lang verruilde Club Brugge deze zomer voor PSV en zag dat beide clubs stevige onderhandelingen wisten te voeren. Naar verluidt was er een transfersom van 12,5 miljoen euro gemoeid bij de overgang, welke met twee miljoen aan bonussen kan worden aangevuld. Lang zegt over die transfersom het volgende.

“Ze vinden dat ze te weinig geld hebben gekregen”, vertelt Lang in gesprek met het Eindhovens Dagblad en de NOS. “We zijn vorig jaar vierde geworden en ik weet ook wel dat ik meer waard ben dan vijftien miljoen, maar het is voor PSV wel een recordaankoop hè. Dat deed me ook goed, dat ik een recordaankoop ben”, is Lang trots op zijn transfer naar PSV.

Brugge lijkt Lang de transfer ook te hebben gegund na bewezen diensten. “Ik snap het standpunt van Club Brugge, maar ze hebben mij de transfer desondanks gegund en ook aan mij gedacht. Daarvoor mogen ze echt de credits hebben. Ik heb daar met ups en downs in tweeënhalf jaar alles meegemaakt en wilde nu koste wat het kost een stap zetten”, vervolgt Lang, die uiteindelijk overtuigd raakte door PSV en de manier waarop de club zich naar hem opstelde.

“PSV is nu heel vroeg gekomen en ik had echt zoiets van, ik ga dit gewoon doen man. Ik ga het nog beter willen doen dan in België. En dan weet ik zeker dat de stap naar de absolute top er nog aan gaat komen, mits ik mijn niveau haal.”

Lang wil nog steeds de stap naar de top van Europa maken maar richt zich de komende jaren volledig op PSV en Eindhoven. Lang wil kost wat kost de titel naar Eindhoven halen en weet welke Brabantse feesten daarbij horen, zegt de aanvaller tegenover de NOS.

“Als ik bij PSV had gedaan wat ik bij Club Brugge kon, weet ik zeker dat ik daar al was. Het is een weloverwogen keuze om op mijn 24ste nog een keer alles te willen winnen bij een club. Dat kan bij PSV. Het is hoog tijd voor PSV om kampioen te worden en ik wil dat Brabantse feestje meemaken. Ik hoor dat de Brabantse nachten lang zijn, maar dan met Noa Lang”, aldus de nieuwe nummer tien van PSV.


Vorig artikelDe aanhoudende blessures van Obispo en Mauro Júnior zijn een groot punt van zorg | Bosz over Mauro: ‘Ontzettend zonde’
Volgend artikelTransfer Joey Veerman nog altijd reëele optie voor geïnteresseerd Lazio, ook Fábio Silva op weg naar Rome

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in