Home Nieuws Noa Lang staat open voor een transfer naar PSV en de Eredivisie

Noa Lang staat open voor een transfer naar PSV en de Eredivisie

12412
1

Recent werd Club Brugge aanvaller Noa Lang met PSV in verband gebracht. Zowel in Nederlandse als Belgische media stak het gerucht over interesse van PSV in Lang de kop op.

In Brugge begon Lang meer dan voortvarend aan zijn eerste buitenlandse avontuur maar naar mate de tijd verstreek werd de band tussen Lang en Club Brugge wat minder hecht en sterk. Dat had overigens alles van doen met de tegenvallende prestaties van Brugge in Belgie en in Europa. De Belgische club kende een aantal uitstekende jaren met veel sportieve en financiële voorspoed maar inmiddels is de voorspoed ver te zoeken.

Het zorgt ervoor dat Lang een jaar later dan gepland nu echt wenst te vertrekken uit Belgie. Vorig jaar werd Lang al met een transfer naar AC Milan in verband gebracht maar de clubs kwamen er niet uit en AC Milan pakte nooit echt door. Wellicht doet PSV dat wel want Lang wordt al enige weken in verband gebracht met een transfer naar Eindhoven. Naar nu blijkt, staat de aanvaller daar ook voor open.

“We gaan zien wat het wordt”, vertelt Lang over een mogelijke transfer in Kick ‘T Met van Ziggo Sport. “Eerst zei ik altijd standvastig nee, maar ik ben pas vader geworden, dus daar kijk je ook naar. Misschien terugkeren naar de Eredivisie kan geen kwaad. Wat ik bij Club Brugge heb gedaan in drie seizoenen, als ik dat bij PSV had gedaan dan had ik nu bij een Europese topclub gezeten. België verkoopt blijkbaar niet zo.”

Voor Justin Kluivert geldt hetzelfde. Kluivert wordt door meerdere analisten in verband gebracht met een transfer naar de Eredivisie. Kluivert werd door AD Sportwereld journalist Maarten Wijffels in verband gebracht met een transfer naar PSV. Althans, Wijffels vindt de gedachte over een transfer van Kluivert naar PSV geen verkeerde gedachte. Waarschijnlijk denkt menig PSV fan daar anders over maar Peter Bosz werkte prettig samen met de zoon van Patrick Kluivert.

“Ik heb geleerd dat je geen deuren meer moet dichtmaken. Ik sluit niks meer uit. Alleen ik sta nu niet te springen om terug te komen naar Nederland, maar je hebt wel clubs die Europees spelen.”

Mocht PSV daadwerkelijk in de markt komen voor Noa Lang, krijgt het stevige concurrentie van andere clubs. Op dit moment worden opnieuw AC Milan en Stade Rennes, Besiktas, Borussia Mönchengladbach en Lille OSC aan Lang gekoppeld.


Vorig artikelDreigt de trainerscarriere van Van Nistelrooij als een nachtkaars uit te gaan? ‘Het is geen schande’
Volgend artikelSam Lammers voor minimale transfersom naar Rangers FC

1 REACTIE

  1. PSV hopelijk niet! Zijn houding en gedrag van de afgelopen jaren getuigde niet van enige klasse. We willen net van dit soort ‘dramavoetbalgedrag’ oftewel Tadiçgedrag af op de Nederlandse velden. Hopelijk gaat hij het tegendeel bewijzen als hij naar NL zou komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in