Home Nieuws ‘Ik wil jullie zo bedanken voor de steun’

‘Ik wil jullie zo bedanken voor de steun’

1532
0

Bij De Telegraaf noemt men het een soap, het rugnummer van Noa Lang nadat Xavi Simons naar Red Bull Leipzig vertrok.

Daar is natuurlijk geenszins sprak van. Lang vroeg alleen na het vertrek van Xavi Simons naar Red Bull Leipzig nar de beschikbaarheid van rugnummer tien maar er bleek één probleempje te zijn. Er waren al teveel shirts met rugnummer 7 verkocht en dus werd besloten om met rugnummer tien te blijven spelen.

Lang besliste in samenspraak met de club om dit seizoen toch met nummer 7 op zijn rug te spelen. „Zoals jullie weten had ik met de club afgesproken om met nummer 10 te spelen na het vertrek van Xavi. Maar vanochtend is me verteld dat er heel veel shirts verkocht zijn met Noa Lang 7 op de achterkant. Daarom heb ik met de club besloten om dit seizoen toch met nummer 7 te blijven spelen. Ik wil jullie zo bedanken voor de steun en op naar meer Noa Lang 7-shirtjes.”

Lang koos bewust voor rugnummer zeven, zo liet hij eerder weten. “Toen ik met PSV sprak, wilde ik eerst nummer tien, maar dat hadden ze al beloofd aan Xavi. Toen dacht ik: geen probleem, ik speel wel met zeven. Ik heb veel met dat cijfer. Ik kom uit Rotterdam, uit de wijk Zevenkamp. Ik ben geboren op zeventien juni, daar zit in een zeven in. Mijn zusje is geboren op de 27ste en mijn zoontje op de 25ste, twee plus vijf is zeven. Ga zo maar door”, aldus Lang.

“Ik debuteerde met rugnummer 37 en ik was zeventien. Het nummer komt steeds terug”, aldus Noa Lang, die nu met alle plezier met rugnummer zeven blijft spelen dit seizoen en in onderstaande video de PSV fans bedankt voor de steun.


Vorig artikel‘Jordan hou op met zeiken, ga voetballen’ | Gaat Jordan Teze zich revancheren onder Peter Bosz?
Volgend artikelAjax-watcher ontkent Noa Lang gerucht: ‘PSV is favoriet voor de titel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in