Home Nieuws Noa Lang onthult opvallend transferadvies dat hij PSV gaf: ‘Ja, dat heb...

Noa Lang onthult opvallend transferadvies dat hij PSV gaf: ‘Ja, dat heb ik gezegd, oprecht’

2809
0

Noa Lang loopt niet weg voor concurrentie bij PSV. Dat gaf de vleugelaanvaller na de 4-0 zege op NEC aan tegenover ESPN.

De buitenspeler bewees zaterdagavond andermaal zijn waarde voor de ploeg van trainer Peter Bosz. Jasper Cillessen wist PSV lang van scoren af te houden, maar nadat Luuk de Jong met een rake kopbal voor de 1-0 had gezorgd, verdubbelde Lang één minuut later alweer de marge.Joey Veerman stuurde hem weg na slordig balverlies van NEC, waarna Lang met een fraai wippertje scoorde.

De Oranje-international viel vroeg in de tweede helft geblesseerd uit na een vervelende sliding van Bart van Rooij.

“Ik denk dat het een beetje een domme tackle was”, antwoordt Lang op de vraag van journalist Milan van Dongen op hoe serieus de kwetsuur is.

“Ik was er al langs en toen kreeg ik een beetje last bij mijn hamstring. Het was wel een smet, ik ben wel een beetje geïrriteerd”, geeft de aanvaller toe. “We gaan kijken hoe het gaat morgen. Ik ga er alles aan doen om Arsenal-uit woensdag te halen.”

Concurrentie bij PSV
Lang laat weten blij te zijn met de komst van Hirving Lozano, al heeft hij met de Mexicaan wel een concurrent meer.
“Het is alleen maar leuk, het houdt elkaar scherp, alleen maar goed als je elkaar naar the next level brengt. We zijn allemaal verschillende spelers en dat heb je denk ik ook nodig als je kampioen wilt worden. Je merkt wel dat er met Lozano iemand binnenkomt die hier een grote meneer is geweest. Toen ik hem welkom heette zei ik ook: welcome, but this is your club“, grapt Lang.

“Het hoort erbij”, vervolgt Lang over een mogelijke concurrentiestrijd. “Het betekent dat je elke week moet presteren. Ik kan je ook vertellen dat mij binnen de club werd gevraagd welke posities erbij moesten komen. Toen zei ik: buitenspeler. Ja, dat heb ik gezegd, oprecht. We hebben gewoon op elke positie dubbele bezetting nodig, hoe meer kwaliteit hoe beter dat is voor het team. Uiteindelijk wil ik gewoon kampioen worden.”


Vorig artikelWim Kieft verwacht veel van PSV in Europa | Een heuse vuurproef in Londen
Volgend artikelDrie PSV’ers wilden strafschop nemen | Peter Bosz gaat in op ‘gênant’ moment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in