Home Nieuws Noa Lang nog niet klaar met nederlaag in Londen

Noa Lang nog niet klaar met nederlaag in Londen

729
0

Moesten er deze week scherven worden geruimd bij PSV na de forse nederlaag tegen Arsenal?

Vooraf leek er geen vuiltje aan de lucht want PSV was immers een ploeg in vorm en verloor een jaar geleden met slechts één doelpunt verschil in het Emirates Stadium. Peter Bosz heeft meer ervaring dan Ruud van Nistelrooij en de start van PSV dit seizoen is meer dan veelbelovend te noemen.

In Eindhoven won PSV zelfs met 2-0 van de club uit Londen dus de verwachtingen voor een nieuwe editie van Arsenal – PSV waren hooggespannen. Het liep allemaal anders en feitelijk bleek PSV geen moment in de wedstrijd te hebben gezeten. Dat gold ook voor Noa Lang, die in de eerste wedstrijdminuten nog wel een kansje kreeg de score te openen. Lang kwam niet heel veel in het stuk voor maar zo nu en dan lieten hij en Dest zien toch voetballend mee te kunnen met de top van de Premier League want geregeld lieten beiden enkele Arsenal-spelers de hakken zien.

De ploeg van Mikel Arteta moest zo nu en dan even aanzetten om PSV van het lijf te houden maar over het algemeen mocht PSV alleen tussen beide doelgebieden doen wat het wilde. Verder dan dat liet Arsenal het niet komen. De nederlaag blijkt een aantal PSV’ers nog wat nare gevoelens op te roepen.

De 4-0 nederlaag zit Noa Lang in ieder geval nog niet helemaal lekker. Lang is het net als PSV niet gewend met ruime cijfers te verliezen en denkt na over wat er beter moet en beter kan. Lang is er dan ook van overtuigd dat PSV in eigen huis in december ‘anders voor de dag gaat komen’ tegen Arsenal. Ook Peter Bosz zei na afloop dat PSV lering moet trekken uit de nederlaag en dat dat in eigen huis tegen de Londenaren tot uiting moet gaan komen.

Ook enkel dagen na de nederlaag blijkt Lang nog wel iets te vinden van de ruime nederlaag. “Uit bij Arsenal moet wel alles kloppen, wil je daar een resultaat halen”, zegt Lang na de overwinning op Almere City.

“Het was gewoon niet zo’n dag. Ik weet wel honderd procent zeker dat wij thuis anders voor de dag gaan komen. Voor ons was het een heel mooi leermoment. Arsenal is al daar, op het niveau dat ze moeten zijn. Wij zijn dat alleen in de Eredivisie, maar nog niet in de Champions League. Arsenal is gewoon beter dan wij, maar je mag wel van mij weten dat ik daar echt van baal. Ik weet namelijk dat wij beter konden dan 4-0 verliezen. Dat is iets wat ik honderd procent zeker weet”, aldus Noa Lang, die nu al uitkijkt naar een revanchemoment tegen de Londense club.


Vorig artikelINSIDE Londen | Zo versloeg PSV Arsenal in de Youth League
Volgend artikelPeter Bosz opnieuw ontevreden over spel PSV | Bosz herhaalt uitspraken Roger Schmidt richting Eagles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in