Home Nieuws Noa Lang na eerste prijs in Nederland in geboortestad: ‘Succes tegen ons,...

Noa Lang na eerste prijs in Nederland in geboortestad: ‘Succes tegen ons, wij waren in alle wedstrijden beter’

1354
0

Noa Lang is nog geen maand PSV’er maar de aanvaller voelt zich als een vis in het water in Eindhoven.

Los van dat is de aanvaller dagelijks onderwerp van gesprek in de Nederlandse én Belgische media. In Belgie raakt men maar niet uitgesproken over de vertrokken aanvaller, die het hart op de tong heeft. In Nederland keken de verschillende analisten enkele weken achtereen de kat uit de boom maar ondertussen maakt Lang ‘gewoon’ zijn potentie waar en schittert hij op het veld.

Bij De Telegraaf waren de analisten Marcel van der Kraan en Mike Verweij vorige week van mening dat Noa Lang beter eerst kan gaan presteren en met zijn voeten zou moeten spreken in plaats van allerlei uitspraken te bezigen. De analisten hadden hun woorden nog niet uitgesproken of Lang schitterde tegen Nottingham Forest met acties en passeerbewegingen.

Afgelopen vrijdagavond liet de Rotterdammer zien dat vijandigheid in zijn geboortestad hem echt niets doet. Lang passeerde de Feyenoord spelers alsof ze niet bestonden en kreeg vanaf de tribunes stevige scheldkanonnades te verwerken. De KNVB dacht daar overigens duidelijk anders over en maakte na afloop geen statement over de beledigingen aan het adres van Noa Lang, zoals de bond eerder ook weg keek tijdens de vorige editie van de Johan Cruijff Schaal in de Johan Cruijff Arena.

We doelen uiteraard op de bewuste 3-5 uitslag. Een wedstrijd waarbij een aantal PSV fans zich enigszins wist te misdragen middels zowel fysiek als verbaal geweld. De Ajax lieten zich verbaal ook gelden en beledigden de PSV fans en de club PSV, maar de KNVB vond het na het statement van de PSV directie niet nodig een statement af te geven.

Terug naar Noa Lang, die PSV in twee wedstrijden tegen Nottingham Forest en Feyenoord bij de hand nam en beide overwinningen wist in te leiden. Na afloop klonk Lang al vol bravoure toen hem gevraagd werd naar de serie oefenwedstrijden van deze voorbereiding. Lang hield er een behoorlijk goed gevoel aan over en zei na afloop (zie onderstaande video) dat PSV in iedere wedstrijd de betere ploeg was.

Na afloop van Feyenoord – PSV gaf Lang eerst aandacht aan een groep kinderen, door met ze op de foto te gaan en ze mee te laten delen in de feestvreugde. Het leverde verterende beelden op maar Lang wenst de komende tegenstanders van PSV op zijn manier ook succes tegen PSV. De aanvaller is dan ook erg te spreken over de ontwikkeling van het team: ‘Succes tegen ons’, zei Lang cryptisch in onderstaande video over de komende wedstrijden tegen de komende tegenstanders Sturm Graz en FC Utrecht.


Vorig artikelPSV hot in Belgische media | PSV wordt in ook in verband gebracht met aanvaller van RWDM
Volgend artikelGemankeerd Sturm Graz vreest PSV: Nederlandse keeper Oostenrijkse club waarschuwt collega’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in