Home Nieuws Noa Lang maakt meteen werk van rugnummer 10 en komt fans toegemoet:...

Noa Lang maakt meteen werk van rugnummer 10 en komt fans toegemoet: ‘Wordt snel aangepast’

1046
0

Noa Lang liet het er bepaald niet bij zitten afgelopen dagen. Rugnummer 7 wordt rugnummer 10, zoveel is zeker als het aan Noa Lang ligt.

Eerder was het shirt met rugnummer 10 juist bedoeld voor Xavi Simons maar de middenvelder besloot zijn heil ergens anders te zoeken en dus zag Noa Lang zijn kans schoon en stapte meteen op Earnie Stewart af.

Lang had zogezegd meteen na zijn komst naar PSV al zijn zinnen op het gewilde nummer 10 gezet. Alsnog wordt het snel geregeld, denkt Lang in gesprek met ESPN.

“Als het goed is wordt het snel aangepast”, zei Lang, verwijzend naar technisch directeur Earnest Stewart om het voor Lang in orde te maken. “Klopt, zo ben ik toch. Het is wel de bedoeling dat ik ’tien’ krijg.”

En alle fans die al een shirt kochten van Noa Lang met rugnummer 7? Niet getreurd want daar heeft Lang al een plan voor bedacht. Lang belooft in gesprek met ESPN namelijk dit te gaan regelen met de fans die al een shirtje met nummer zeven hebben gekocht.


Vorig artikelHet tegengeluid | Betrouwbare speler heeft geen vertrekwens en wil eerst kampioen worden: ‘Ik wil bij PSV blijven’
Volgend artikelBevestiging: Xavi Simons naar ‘lelijkste club van Duitsland’, medische keuring aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in