Home Nieuws Noa Lang maakt korte metten met ‘hater’

Noa Lang maakt korte metten met ‘hater’

2374
0

Middels een topfitte Noa Lang heeft PSV er weer een soort van ‘nieuwe aanvaller’ bij.

Lang begon topfit aan de voorbereiding met PSV en dat mag gerust een enorme opsteker worden genoemd voor het nieuwe seizoen. Een topfitte Noa Lang is immers goud waard voor ieder elftal. Lang bleek vorig seizoen al vroeg beslissend voor PSV. In de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wist Lang het duel in de Kuip te beslissen. De eerste prijs van het seizoen bleek meteen voor Bosz en zijn mannen te zijn.

Noa Lang richt zich heden ten dage opnieuw op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Op 4 augustus komt Feyenoord op bezoek in het Philips Stadion. Helaas roept Lang ook nog altijd veel weerstand op bij fans van andere clubs. Vooral op sociale media haalt men geregeld uit naar Lang, die zich er doorgaans weinig van aantrekt.

De aanvaller laat echter niet alles over zijn kant gaan. Op Instagram heeft de aanvaller teruggeslagen naar een volgende zogenaamde ‘hater’. De persoon in kwestie vroeg namelijk aan Lang hoe het is op het Europees Kampioenschap, waarna Lang niet wist hoe snel hij moest reageren. Wat iemand bezielt om zo’n vraag te stellen, blijft natuurlijk de grote vraag maar ach… op sociale media zijn velen zichzelf niet met de grootst mogelijke onzin tot gevolg.

In een Instagram-post van het account Trapjack staat een tegeltjeswijsheid waarin staat: “Ik ben technisch net als Ødegaard”. Lang is duidelijk van mening dat dit ook voor hem geldt. “Hahahah als je weet dan weet je”, schrijft hij in een reactie.

Deze zelfverzekerdheid valt niet bij iedereen in de smaak en dus volgde een reactie van een onverlaat. “Hoe is het op het EK?”, vraagt de persoon in kwestie aan Lang. Door een hamstringblessure die hij eind januari opliep, moest de aanvaller helaas in mei definitief een streep door eventuele deelname aan het eindtoernooi zetten. Het zou de tweede eindronde op een rij voor Noa Lang maar zijn blessure gooide helaas roet in het eten.

Lang reageerde. “Hoe is het in de Albert Heijn? Nog Lang-plaatjes verkocht?”, vraagt de aanvaller. Daarmee refereert hij aan de EK-spaaractie van de supermarkt. Bij de Albert Heijn kun je namelijk kaarten die ook kunnen dienen als onderzetters sparen waar de Oranje-spelers stuk voor stuk op staan. Ook Lang heeft een kaartje in deze actie.


Vorig artikelVeel belangstelling voor Jerdy Schouten, PSV zet in op gigantische transfersom
Volgend artikelBij de NOS is men even geen fan meer van Xavi Simons: ‘Niet complementair aan Memphis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in