Home Nieuws Noa Lang in gesprek met PSV | Dit zegt België over PSV...

Noa Lang in gesprek met PSV | Dit zegt België over PSV interesse: ‘PSV krijgt wel het totaalpakket’

3210
0

De vermeende belangstelling van PSV in Noa Lang in combinatie met zijn vertrek bij werkgever Club Brugge, is ook in België het gesprek van de dag.

Noa Lang is geen standaard voetballer en al helemaal geen standaard persoonlijkheid. Lang schroomt er niet voor de waarheid te verkondigen en naar anderen, wie het ook moge zijn, zijn mening te ventileren. Dat geeft in landen als België nog al eens de nodige consternatie. Desalniettemin bleek de transfer naar Club Brugge goed uit te pakken voor Lang, die een mooie ontwikkeling wist door te maken afgelopen seizoenen.

Ook als het over zijn toekomst gaat, is Lang niet terughoudend in zijn mening. De aanvaller neemt geen blad voor de mond, ook niet als het over één van vorige clubs gaat, waar hij notabene de jeugdopleiding wist te doorlopen. Lang blijkt weinig op te hebben met de club uit zijn geboortestad en dis zegt hij onomwonden zeker niet terug te willen keren naar Feyenoord. Feyenoord is de club die twee keer in 23 jaar landskampioen wordt, stelde Lang deze week vast. Nee, dat is niks voor hem.

De aanvaller solliciteert openlijk naar een toekomst bij PSV en spreekt de afgelopen dagen steeds zijn voorkeur uit voor een transfer naar Eindhoven. Ook in Belgie vinden ze daar iets van. Lang is gespreksonderwerp onder de Belgische fans. Zo polste het Belgische medium Voetbalkrant.com de meningen onder de Belgische fans. Nee, Lang is niet overal even populair. Ja, Lang is een geweldige voetballer. Dat vindt ook Mark van Bommel, die mede dankzij Noa Lang landskampioen werd.

Mark van Bommel was twee weken geleden het geloof in de Belgische titel even kwijt. Na de misstap van Royal Antwerp tegen Union Sint-Gillis van 28 mei (1-1) zat Mark van Bommel een aantal dagen ‘verslagen thuis’, maar mede dankzij Noa Lang sleepte Antwerp alsnog de titel in de wacht.

“Als je een film gaat maken, dan kom je niet op dit einde. Ik ga Noa Lang nog wel even een berichtje sturen. Noa is een uitzonderlijke speler in België, die zijn kuren heeft, maar als je hem kan raken, dan is het een topspeler”, aldus Mark van Bommel.

De Belgische journalist Slingers heeft ook wel iets te vertellen over de populaire én tevens gehate aanvaller. “Lang is een geweldige voetballer. Eentje waar je voor naar het stadion komt, die altijd goed is voor goals en assists. Ik denk zelfs dat hij in de Eredivisie nog beter tot zijn recht komt dan in de Belgische competitie”, reageert Slingers, die PSV wel meteen een waarschuwing afgeeft.

“PSV krijgt wel het totaalpakket, hè. Dat betekent dat ze een jongen in huis halen die héél erg in zichzelf gelooft. Niet dat daar iets mis mee is, want elke ploeg kan wel iemand gebruiken die met de vuist op tafel slaat als het niet gaat zoals hij wil. PSV moet daarom ook niet gaan klagen als Lang niet in de pas loopt. Je weet wat je krijgt: een zeer goede voetballer met een eigen wil”, klinkt het over Lang, die opnieuw en net als vorig jaar in de belangstelling staat van AC Milan.


Vorig artikelGeen gelimiteerde afkoopsom in contract Sambo, PSV kan het oneindige vragen aan Ajax, Bournemouth en Stade Rennais
Volgend artikelDoorbraak lijkt op komst: ‘Ik heb begrepen dat Noa Lang naar PSV komt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in