Home Nieuws Noa Lang gelinkt aan transfer naar PSV: ‘Daar zou hij wel passen...

Noa Lang gelinkt aan transfer naar PSV: ‘Daar zou hij wel passen ja’

14428
0

De meeste beschikbare foto’s van Noa Lang hebben allemaal een gemene deler. De speler van Club Brugge heft zijn vinger voor zijn mond om zodoende het bekende gebaar te kunnen maken.

De aanvaller van Club Brugge is vaak een gespreksonderwerp in zowel de Belgische als Nederlandse media. Dat heeft zo nu en dan van doen met zijn soms opmerkelijke gedrag. Lang was maandagavond gespreksonderwerp bij het programma Veronica Offside. De aanvaller heeft in Belgie nog een contract tot de zomer van 2024 maar de verwachting is dat Lang deze zomer de deur in Brugge achter zich dicht zal trekken. PSV is een mogelijk volgende bestemming.

Bij Veronica Offside wordt de aanstaande drukke transferzomer besproken. Ook PSV ontkomt niet aan de geruchten over nieuwe spelers. De wedstrijd tegen Sparta wordt door de analisten afgedaan als een zeer slechte wedstrijd van PSV, waarin de hand van Ruud van Nistelrooij totaal niet zichtbaar is. Dit was zo’n slechte wedstrijd, niet om aan te zien’, zegt Andy van der Meijde over Sparta – PSV.

‘De hand van Ruud van Nistelrooij is nog niet echt zichtbaar’, haakt Wilfred Genee in op de woorden van Andy van der Meijde. De heren analisten concluderen dat er nog veel werk aan de winkel is voor PSV en Ruud van Nistelrooij. Dan valt de naam van Noa Lang. De aanvaller van Club Brugge wordt gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie. ‘Zou Noa Lang Lang iets voor PSV zijn’, vraagt Genee aan Wesley Snijder. ‘Bij PSV is iets meer structuur nu en is de basis wat meer in orde. Dat zou beter passen, denk ik’, zegt Sneijder. ‘Dat zou ik niet heel gek vinden. Ik denk dat Ruud van Nistelrooij dat wel prima kan. Als wij trainer zouden zijn van Noa Lang, dan zou er ook niets gebeuren. Het gaat erom hoe je die jongen benadert’, aldus Sneijder.

‘Dat hoor je in de wandelgangen namelijk, dat PSV interesse heeft in Noa Lang’, weet Wilfred Genee het gerucht te bevestigen.


Vorig artikelIn precies 12 maanden 5 keer PSV – Ajax: 5 overwinningen, 13 gescoorde doelpunten
Volgend artikelAfellay vraagt om ‘beter voetbal’ PSV en reageert op uitspraken van Nistelrooij over titelkansen PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in