Home Nieuws Noa Lang doorstaat medische keuring met succes, presentatie laat nog enkele dagen...

Noa Lang doorstaat medische keuring met succes, presentatie laat nog enkele dagen op zich wachten

1119
0

Noa Lang is hard op weg PSV speler te worden. De medische bij TopSupport doorstond de aanvaller met verve.

Dat meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Vrijdag werd de aanvaller met zijn zaakwaarnemer Ali Dursun gesport bij het TopSupport centrum in Eindhoven waar PSV nieuwe spelers laat onderzoeken. Lang doorstond de keuring met succes, meldt het Eindhovens Dagblad.

Toch kan de officiële presentatie nog enkele dagen duren. Het Eindhovens Dagblad weet wat de reden daar achter is. PSV dient de medische uitslagen van de keuring van vrijdag af te wachten.

Ook vergt het papierwerk en de handtekeningen die onder de mondeling gemaakte afspraken met Club Brugge moeten komen nog enige dagen tijd.

Met de komst van zowel Ricardo Pepi als Noa Lang krijgt de aanval gestalte en is de opvolging van Cody Gakpo ook een feit geworden.

Door de komst van beide nieuwe spelers heeft Peter Bosz keuzes te over wat de aanval betreft. PSV zal in totaal bijna 25 miljoen euro over gaan maken naar FC Augsburg en Club Brugge. Beide nieuwe aanvallers zijn A-international voor respectievelijk de Verenigde Staten en beg Nederlands Elftal.

Lang speelde inmiddels zeven interlands voor Oranje en maakte twee goals, waaronder de prachtige treffer tegen Kroatië in de halve finale van de Nations League.


Vorig artikelContract tot 2028 lijkt aanstaande: ‘Xavi Simons wijst Paris Saint-Germain af en blijft bij PSV’
Volgend artikelSpaanse krant vraagt Ronald Koeman hemd van het lijf over Xavi Simons, Koeman hoopt op extra jaar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in