Home Nieuws Nilis hoopt op verlenging van aflopende contract

Nilis hoopt op verlenging van aflopende contract

7
0
Luc Nilis blikt in het AD vooruit op zijn toekomst bij PSV. Hij hoopt dat zijn aflopende contract wordt verlengd. Nilis voorziet verder weinig kansen voor PSV in München.

“Ik ben heel gelukkig met mijn rol hier. In principe ben ik bij alle wedstrijden en trainingen, maar tijdens officiële duels ben ik niet in de kleedkamer. Op momenten praat ik spelers bij, tijdens of na trainingen. Bijvoorbeeld op basis van tv-beelden die ik voor hen selecteer. Soms neem ik ze dan een tijdje apart. Geen uren, maar wel voldoende tijd om even goed een advies te kunnen overbrengen. Het zijn details waar in mijn tijd als speler veel minder aandacht aan werd besteed. Wij gingen nog veel meer van onze eigen stijl uit en het analyseren van beelden stond amper op de agenda. Nu blijft vrijwel niets van de tegenstander verborgen voor ons en kan de trainer het elftal op alle omstandigheden aanpassen.”

Nilis over de wedstrijd tegen Bayern. “Als je eerlijk bent, zijn de financiële verschillen in de periode tussen 1999 en nu alleen maar groter geworden. Om verder te geraken, moeten we tegen Bayern een paar punten mee zien te snoepen. Natuurlijk moet je realistisch zijn, maar gelukkig is het voetbal en daarin kan veel meer dan je soms denkt. Ik weet hoe makkelijk het klinkt, maar soms moet je niet denken maar doen. Je kunt het geluk daarmee wel eens afdwingen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here