Home Nieuws Nieuwe Twente verdediger: ‘Ik denk dat we bij Bodø/Glimt PSV een beetje...

Nieuwe Twente verdediger: ‘Ik denk dat we bij Bodø/Glimt PSV een beetje onderschat hebben’

2443
0

FC Twente versterkte zich deze week met Alfons Sampsted, die woensdag al op het trainingsveld stond in Hengelo.

De IJslandse rechtsback kwam transfervrij over van het Noorse Bodø/Glimt. PSV maakte in het tweeluik met de Noorse club al kennis met de verdediger, die op zijn beurt uitspreekt PSV onderschat te hebben ten tijde van de dubbele ontmoeting tussen beide clubs.

Sampsted biecht op dat hij en zijn teamgenoten maar ook technische staf, het elftal van Ruud van Nistelrooij in beginsel niet helemaal op waarde hebben geschat wat de kracht van PSV aangaat. Het elftal van Ruud van Nistelrooij kreeg reeg in de beginfase van het seizoen de successen en teleurstellingen aaneen. Er werd gewonnen van Ajax en AS Monaco maar Rangers FC, FC Twente en Cambuur bleken korte tijd later weer te sterk te zijn. Het zorgde voor verwarring in het noorden van Noorwegen want hoe sterk was PSV nu echt?

“Mijn eerste ontmoeting met FC Twente was toen we tegen PSV speelden in de Europa League. We gebruikten de wedstrijd tussen FC Twente en PSV om hen te analyseren. Ik denk dat we bij Bodø/Glimt PSV een beetje onderschat hebben, want FC Twente was heel goed tegen hen. Ik was onder de indruk van wat ik toen bij FC Twente zag”, aldus de verdediger, die met zijn vorige Noorse werkgever er dus niet in slaagde PSV onder zich te houden in de Europa League. Bij Bodø/Glimt waren ze later in het seizoen dan ook onder de indruk van de winst van PSV op Arsenal.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here