Home Nieuws Nieuwe TD pas einde dit seizoen, Gretar Steinsson komt spoedig in beeld

Nieuwe TD pas einde dit seizoen, Gretar Steinsson komt spoedig in beeld

3820
0

Marcel Brands is uitgesproken over een nieuwe technisch directeur voor PSV.

De algemeen directeur vindt dat er dit seizoen nog een nieuwe technisch directeur bij de club moet komen. Dat meldt Marcel Brands in de Eeuwig Trouw talkshow van de supportersvereniging van PSV. Brands legt de fans uit hoe de club ernaar kijkt op dit moment.

“Intern hadden we al snel afgesproken dat we eerst gingen kijken naar hoe we de functie zouden invullen en met welk profiel”, vertelt Brands over de vervanging van John de Jong. “Ik heb zelf veel gesprekken gehad met geledingen binnen de club. Wij dachten dat we het in ieder geval tot de winterse transferwindow zelf op konden lossen, maar richting het volgende seizoen moet er een nieuwe technisch directeur komen”, is Brands duidelijk over de opvolging van John de Jong.

Frank Arnesen en Ernest Faber in combinatie met Jan Vennegoor of Hesselink lijken niet de oplossing te gaan worden. Toch zal er dir seizoen nog duidelijkheid gaan komen, laat Brands weten. De algemeen directeur verwacht in de tweede seizoenshelft een nieuwe technisch directeur te kunnen presenteren, aan de hand van een profiel dat op dit moment is gemaakt binnen de club.

Opvallend is de naam van de IJslander Gretar Steinsson. ‘Steinsson gaat in beeld gaat komen voor deze functie’, schrijft het Eindhovens Dagblad. De IJslander lijkt dus een streepje voor te hebben binnen de club en bij Brands, die Steinsson nog kent van hun gezamenlijke periode bij AZ. De IJslander was vanaf decemebr 2018 scout van Everton en werd niet veel later hoofdscout van de club uit Liverpool. Vanaf 1 juli 2022 is hij Performance manager bij Tottenham Hotspur.


Vorig artikelBrands: ‘Het is rustig rond Gakpo, maar 10-12 clubs kunnen hem betalen’
Volgend artikelLeeds United treft voorbereidingen voor transfer Phillip Max, bod uit Engeland aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in