Home Nieuws Nieuwe rol voor Balázs Dzsudzsák: ‘Ik ben in gesprek met PSV, Eindhoven...

Nieuwe rol voor Balázs Dzsudzsák: ‘Ik ben in gesprek met PSV, Eindhoven is mijn tweede thuis’

7944
0

Balázs Dzsudzsák is al jaren geleden vertrokken uit Eindhoven maar de Hongaar volgt zijn oud-werkgever nog altijd op de voet.

De Hongaarse linksbuiten met zijn bijzondere traptechniek stond drieënhalf jaar onder contract in Eindhoven en zou zomaar eens terug kunnen keren in een functie bij de club. Althans, dat is wat Dzsudzsák graag zou willen. In gesprek met PSV TV legt hij hoe zijn leven er tegenwoordig uitziet en wat PSV nog voor hem betekent.

“Hoe mijn carrière er verder uit gaat zien? Goede vraag… Ik ben er wel mee bezig sinds ik weer thuis ben, maar voor mij is het moeilijk om me daar op te focussen terwijl ik nog altijd speler ben”, zegt Dzsudzsák in gesprek met clubkanaal PSV TV. “Maar ik moet me ook realiseren dat het misschien mijn laatste, of één-na-laatste, seizoen gaat zijn. Dus ik moet me daar wel op voorbereiden.”

De Hongaar voorziet voor zichzelf wel een rol als uithangbord voor PSV. “Maar ik wil wel in de voetbalwereld blijven. Dat is iets waar ik mij al mijn hele leven al in begeef. Ik wil ook mijn ervaring delen en ik ben nog steeds in gesprek met PSV om eventueel ambassadeur van de club te worden. Ik weet het dus nog niet. Ik wil alleen niet zeggen dat ik per sé trainer wil worden bijvoorbeeld. Maar ik blijf zeker in de voetballerij”, aldus Dzsudzsák in onderstaande video.

Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk, in Windischgarsten om precies te zijn, bleek Balázs Dzsudzsák zich in hetzelfde hotel te begeven met zijn team Debreceni VSC.


Vorig artikelPeter Bosz twijfelt over basisformatie in de Kuip en kiest mogelijk voor Ricardo Pepi als eerste spits
Volgend artikelSamenvatting PSV – Nottingham Forest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in