Home Nieuws Nieuwe miljoenentransfer een feit | Jerdy Schouten aan het woord, presentatie in...

Nieuwe miljoenentransfer een feit | Jerdy Schouten aan het woord, presentatie in beeld

1881
0

PSV heeft door de transfer van Jerdy Schouten opnieuw een miljoeneninvestering afgerond. De club gaat Bologna fors betalen.

PSV zal zonder bonussen een bedrag van 12 miljoen euro overmaken naar de Serie A club, waar men eerder toch hoopte op een transfer naar AC Milan. Die club wilde namelijk meer betalen voor Schouten, die op zijn beurt alleen maar naar PSV wilde verhuizen. PSV investeerde deze zomer 12 miljoen euro exclusief bonussen in Noa Lang en betaalde 10 miljoen euro voor Ricardo Pepi.

Malik Tillman kost PSV 1 miljoen euro aan variabele kosten, waardoor het middels een huurconstructie een jaar lang de beschikking heeft over Tillman, die over een jaar voor 12 miljoen euro van FC Bayern Munchen kan worden overgenomen. Jerdy Schouten is de volgende miljoenentransfer van de club deze zomer.

De middenvelder legt uit hoe hij tot dat besluit is gekomen en wat he drijft voor PSV te gaan voetballen. Voor Schouten, die Bologna na vier jaar achter zich laat, was de keuze om terug te keren naar Nederland niet zo lastig.

“Ik was heel blij toen PSV interesse toonde en heb direct tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat dit de stap is die ik wil maken.” De eenmalig international van Oranje legt uit waarom hij gecharmeerd is van het plaatje dat hem is voorgeschoteld. “PSV is bezig iets moois neer te zetten en dat past bij mijn ambities. Ik heb onwijs veel zin in dit avontuur”, zegt hij in onderstaande video.


Vorig artikelPSV troeft AC Milan af en is trots op definitieve ‘Serie A transfer’
Volgend artikelVfl Wolfsburg rondt grote miljoenentransfer af, Duitse club lijkt Aster Vranckx te laten vertrekken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in