Home Nieuws Nieuwe kansen voor Joël Piroe en Dante Rigo

Nieuwe kansen voor Joël Piroe en Dante Rigo

1519
0

Er gloren nieuwe kansen voor verhuurde PSV’ers Dante Rigo, Joël Piroe en Hidde Jurjus.

Hoewel het voor Hidde Jurjus heel lastig zal worden zich op PSV niveau te moeten bewijzen, gloort er voor Piroe en voor Rigo wel degelijk hoop op een serieuze kans onder Roger Schmidt.

De Duitser wil de verhuurde PSV’ers eerst zelf in actie zien voor hij beslist wie er komend seizoen tijdelijk voor een andere ploeg gaat spelen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Dante Rigo, Joël Piroe en Hidde Jurjus zullen om die reden maandag aansluiten als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, net zoals de eveneens verhuurde Armando Obispo, Mauro Júnior en Maximiliano Romero. Luuk Koopmans keert niet terug, hij vertrekt definitief naar ADO Den Haag en Derrick Luckassen zal nog een seizoen aan Anderlecht verhuurd gaan worden.

PSV zou qua inkomende transfers inzetten op een centrale verdediger, linksback en middenvelder en houdt daarbij ook rekening dat er op keepersgebied iets gaat gebeuren. Zowel Jeroen Zoet als Robbin Ruiter zou kunnen vertrekken. Alireza Jahanbakhsh is ook in beeld, maar pas op moment als er in de aanval iets veranderd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here