Home Nieuws Nieuwe FC Zürich coach én oude Midtjylland bekende waarschuwt PSV voor return...

Nieuwe FC Zürich coach én oude Midtjylland bekende waarschuwt PSV voor return in Philips Stadion

939
0
PSV Inside Picture

FC Zürich kent tot op heden een hopeloos seizoen en dus ontsloeg men in de Zwitserse stad recent de trainer van dienst.

De nieuwe coach van FC Zürich heeft ervaring met coachen in het Philips Stadion. Of de nieuwe trainer van de geplaagde Zwitserse kampioen daarom is aangesteld, is natuurlijk te ver gezocht maar vertrouwen in een goed resultaat in Eindhoven heeft de zelfverzekerde Deen wel. Bo Henriksen is de nieuwe trainer van de Zwitserse kampioen.

Henriksen neemt het roer over van de ontslagen Franco Foda, die vorige week al werd vervangen door interim-trainer Genesio Colatrella. De Deen kondigt grote veranderingen aan en kijkt alvast vooruit naar de wedstrijd in Eindhoven. Zürich werd vorig seizoen kampioen van Zwitserland, maar staat nu hopeloos laatste en won nog geen enkele competitiewedstrijd. Tegen PSV kreeg de club met vijf tegentreffers te maken.

“Ik beloof jullie. Ze zullen het veld ingaan en bereid zijn voor elkaar te sterven”, aldus Henriksen bij zijn presentatie. “Als ze dat doen, komt de rest vanzelf. We moeten hier weer een hechte groep smeden. Ze moeten niet bang zijn, uiteindelijk ben ik nu verantwoordelijk.” PSV trof de Deense trainer al eerder in het tweeluik met FC Midtjylland. De Deen heeft nu dan ook een waarschuwing voor PSV. “Ik heb grotere mirakels gezien dan een overwinning op PSV. Dit is voetbal, alles kan. Ik houd van winnen en we zullen winnen.”

Het Europa League-duel tussen PSV en Zürich begint donderdag om 21.00 uur in het Philips Stadion. Bij winst is PSV al zeker van Conference League voetbal na de winsterstop.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here