Home Nieuws Nieuwe Europese topclub in de markt voor twijfelende Xavi Simons

Nieuwe Europese topclub in de markt voor twijfelende Xavi Simons

28819
0

Het beloofd een lange zomer te worden rond Xavi Simons. Zoveel is zeker. Door zijn uitmuntende seizoen is er volop belangstelling voor de jonge topvoetballer.

Simons wordt inmiddels aan menig club gekoppeld. De namen van verschillende Europese topclubs klinken in de verschillende buitenlandse media en dat zal voorlopig nog geen halt worden toegeroepen. Menig analist weet Xavi Simons steeds opnieuw te adviseren om nog een jaar bij PSV te blijven maar het is inmiddels meer dan duidelijk. Xavi Simons twijfelt over zijn toekomst bij PSV.

Het vertrek van Ruud van Nistelrooij heeft zo zijn sporen achtergelaten bij de aanvaller. Het hoe en waarom laat zich raden. Simons voelde zich prima onder de opgestapte trainer maar tegenslagen en gebeurtenissen zoals afgelopen weken en maanden horen bij het vak van topvoetbal en hiertegen zou Simons zich simpelweg moeten wapenen.

De wisseling van de wacht wat betreft zijn management verraadt dat er wel degelijk plannen bestaan deze zomer eventueel een stap te maken. Simons wenst echter eerst met Peter Bosz te gaan zitten. Arsenal maar ook Paris Saint-Germain zijn inmiddels meer dan serieuze opties voor de jonge topvoetballer maar Simons heeft er mogelijk een serieuze optie bij. Bayern München overweegt volgens de laatste geruchten om een bod uit te brengen op Simons.

Simons is ook in Beieren, bij FC Bayern, opgevallen door zijn spel en doorzettingsvermogen. Met 22 doelpunten en twaalf assists had de middenvelder een groot aandeel in de tweede plaats en de bekerwinst van PSV en dus denkt men in München dat Simons een rol van betekenis zou kunnen spelen in een elftal wat vermoedelijk flink op de schop zal gaan deze zomer.

De clubleiding van PSV heeft alleen maar ogen voor een nieuw en verbeterd contract maar zover is het nog zeker niet. De komende tijd moet blijken of Simons deze zomer in Eindhoven blijft. TuttoMercatoWeb schrijft dat een terugkeer naar Paris Saint-Germain onwaarschijnlijk is. De Franse topclub kan hem voor twaalf miljoen euro terughalen, maar Simons heeft niet de intentie om een hereniging aan te gaan. In Parijs denkt men daar overigens anders over en zet men wel degelijk in op een terugkeer naar PSG.


Vorig artikelSPECIAL | Peter Bosz nieuwe hoofdcoach PSV
Volgend artikelHet eerdere conflict tussen Bosz en El Ghazi | Basisplaats voor ‘perfecte Bosz’ speler Guus Til

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in