Home Nieuws Nieuwe dreun voor Frank de Boer: ‘Zonder Dumfries was de blamage op...

Nieuwe dreun voor Frank de Boer: ‘Zonder Dumfries was de blamage op het EK nog veel groter’

8683
0

Het Europese kampioenschap voetbal zit erop. Italie wist aan het langste eind te trekken en voor Oranje is het toernooi uiteindelijk een grote deceptie geworden.

De dreun van de uitschakeling galmt nog lang na en ook voor Frank de Boer ziet het er niet best uit. De Boer krijgt nog steeds vrijwel dagelijks bakken kritiek te verwerken. De coach krijgt van menig analist nog steeds verwijten te horen over de vroege uitschakeling en dat geldt ook voor Aad de Mos. De Mos vond het allemaal erg matig maar probeert toch de positieve punten te benoemen. Voor de Mos is Denzel Dumfries in ieder geval een lichtpuntje te noemen. De rechterverdediger en aanvoerder van PSV heeft dermate veel indruk op De Mos gemaakt, dat hij hem in zijn elftal van het toernooi heeft gezet.


De Mos was zondagochtend te gast tijdens VI EK LIVE en werd gevraagd om een elftal van het toernooi op te stellen. Dumfries nam de plek als rechtsback in. “Ik had Azpilicueta in mijn hoofd, maar Dumfries heeft echt een heel goed EK gespeeld”, zegt de analist over het energieke spel van Dumfries, die wacht op een transfer.

Zonder het energieke en sterke spel van Dumfries had het er allemaal nog slechter uit gezien voor Frank de Boer en Oranje. “Hij heeft ons nog aan een paar overwinningen geholpen, want zonder hem was de blamage nog groter geweest. Een openbaring op dit niveau en een goede kaskraker voor Toon Gerbrands.”

https://twitter.com/VI_nl/status/1414144232177160192?s=20


Facebook Comments Box