Home Nieuws Nieuwe directiefunctie na vertrek Peter Fossen, financieel manager van Baar schuift door...

Nieuwe directiefunctie na vertrek Peter Fossen, financieel manager van Baar schuift door naar PSV directie

271
0

Na het vertrek van operationeel directeur Peter Fossen heeft de club de directie anders ingericht.

Afgelopen woensdag maakte PSV bekend dat Peter Fossen na 27 jaar vertrekt bij de club. “Het is een privé-beslissing. Tegelijkertijd is het moeilijk om je na zo’n lange tijd een werkzaam leven voor te stellen zonder PSV. Met PSV heb ik prachtige jaren beleefd en vele kampioenschappen mogen vieren”, zei hij over zijn lange periode bij de club.


Na 27 jaar in dienst te zijn geweest van de club, kiest Peter Fossen dus voor een andere toekomst. PSV heeft inmiddels Jaap van Baar aangesteld als financieel directeur. De functie van financieel directeur was een functie die eerder niet bestond bij PSV, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Van Baar was bij PSV al actief als financieel manager, maar is nu door de club doorgeschoven naar de directie. Daarnaast bestaat de directie uit algemeen directeur Toon Gerbrands, directeur voetbalzaken John de Jong en commercieel directeur Frans Janssen.

Van Baar is erg blij met zijn nieuwe functie bij PSV. “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg en kijk erg uit naar deze uitdaging”, vertelt hij. “Ik werk al vijf jaar met veel plezier bij PSV en krijg nu een geweldige kans om nog meer voor de club te betekenen. Die grijp ik vol overtuiging aan.”