Home Nieuws Nieuwe Belgische toptalenten dienen zich aan

Nieuwe Belgische toptalenten dienen zich aan

24
0

Een nieuw Belgisch toptalent in de persoon van Rigo Dante lijkt zich aan te dienen. Naast Dante lopen er bij PSV momenteel nog meer aanstormende Belgische talenten rond.

Dante Rigo mocht al sinds het begin van de voorbereiding meetrainen met het eerste elftal en Phillip Cocu is dusdanig te spreken over de jongeling dat hij onderdeel uitmaakt van de traningsweek in Zwitserland, meldt PSV.nl. De 17-jarige Rigo was vorig jaar één van de uitblinkers bij de nationale U17, die in Chili brons op het WK veroverden. Rigo was op dat WK goed voor drie doelpunten. Eerder in de voorbereiding mocht ook leeftijdsgenoot Matthias Verreth meetrainen bij PSV, maar hij werd niet geselecteerd voor de stage.


Rigo begon bij KSK Heist, waarna het al snel naar SK Lierse ging. Na drie seizoenen op het Lisp trok Rigo naar Eindhoven. Rigo is niet het enige Belgische jeugdproduct. Matthias Verreth (17) en Lennerd Daneels (16) zetten eerder al hun handtekening onder een langdurige verbintenis. Met Kaan Tanriver (17) speelt er nog een vierde Belg op de Herdgang.


Facebook Comments