Home Nieuws Nieuw PSV uitshirt wordt zeer slecht ontvangen door achterban, veel kritiek op...

Nieuw PSV uitshirt wordt zeer slecht ontvangen door achterban, veel kritiek op PUMA

2001
0

De beide nieuwe PSV PUMA wedstrijdshirts werden eerder deze zomer uitstekend ontvangen bij de trouwe achterban van de club.

PUMA en PSV kregen complimenten over de wijzigingen in het shirt en de verkoopcijfers waren meteen goed te noemen. Dat geldt bepaald niet voor het zogenaamde derde wedstrijdshirt.

Woensdagavond werd het shirt onthuld en de reacties zijn niet bepaald positief te noemen. De reacties zijn over het algemeen erg negatief. Het logo ontbreekt en dat is veel fans een doorn in het oog.

Het nieuwe derde shirt werd ontworpen en geproduceerd voor meerdere clubs die door PUMA gekleed worden. Naast PSV zijn dat Manchester City, AC Milan, Olympique Marseille, Fenerbahçe, Valencia, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Shakhtar Donetsk, Stade Rennes en FC Krasnodar. De shirts werden in een gezamenlijke presentatie openbaar gemaakt. Er vielen meteen veel afkeuringen te noteren.

PSV schreef op het eigen Twitter-kanaal over een uniek derde tenue, maar kritische volgers en Twitteraars ontdekten al snel dat Puma voor keepers van Manchester City hetzelfde tenue heeft aangeleverd. PSV fans maar ook fans van andere clubs gebruiken veelal de woorden ‘lelijk, walgelijk, nep, trainingsshirt, lelijkste shirt ooit’ en nog meer kritische termen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here