Home Nieuws Nieuw blessureleed voor Maximiliano Romero, zorgen bij PSV

Nieuw blessureleed voor Maximiliano Romero, zorgen bij PSV

1706
0

Bij PSV zijn er opnieuw zorgen over Maximiliano Romero.

Er dreigt nieuw blessureleed te zijn ontstaan rond de onfortuinlijke spits, die op de terugweg naar volledige fitheid was. De 22-jarige Argentijn viel zondag tijdens een training van Jong PSV uit met liesklachten, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagmorgen.

Romero zou maandagavond in actie komen in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd van de beloften tegen NAC Breda, maar in plaats daarvan is er ‘behoorlijke zorg’ om de spits, schrijft de regionale krant over de Argentijnse spits.. PSV doet nog volop onderzoek naar de klachten, maar mogelijk staat Romero weer enige tijd aan de kant. Het zou niet alleen voor Jong PSV een aderlating zijn maar ook voor Maxi Romero zelf omdat de Argentijn er alles aan doet om fit te geraken.

Romero kreeg de afgelopen weken als invaller weer wat speeltijd in het eerste elftal. Roger Schmidt is nauw betrokken bij de revalidatie van de spits. Juist door de blessure van Eran Zahavi lonkten de komende tijd meer kansen voor Romero. Of PSV de transfermarkt op gaat in de winterstop valt nog te bezien maar feit is dat het blessureleed in de selecties van Roger Schmidt en Ruud van Nistelrroij haast niet te overzien is. De Argentijn kwam begin 2018 naar PSV, dat tien miljoen euro voor hem betaalde. Door zijn fysieke problemen kon hij de verwachtingen nog geen moment inlossen. Toch is er vanuit de club nog steeds alle vertrouwen in de spits.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here