Home Nieuws Niets is onmogelijk in het Wonder van Eindhoven: Van Nistelrooij deelt ‘3-0...

Niets is onmogelijk in het Wonder van Eindhoven: Van Nistelrooij deelt ‘3-0 scenario’ ervaring

248
0

De PSV achterban heeft vrij weinig vertrouwen in een comeback in de wedstrijd tegen Sevilla. Die conclusie is eenvoudig te trekken.

Dat heeft natuurlijk voor een groot deel van doen met het lopende seizoen en hoe PSV het seizoen tot op heden doorstaat. Het is veelal teleurstelling op teleurstelling en aangezien PSV zeker niet als Europa-proof geldt, kunnen we ons voorbereiden op een teleurstellende donderdagavond. Maar de wonderen zijn de wereld nog steeds niet uit en in voetbal kan alles, om maar eens een paar oneliners te delen.

Uiteraard heeft de hoofdtrainer alle vertrouwen in een comeback, een andere optie is er ook niet. Dat weet Ruud van Nistelrooij uiteraard ook. En dus klinkt er daags voor de wedstrijd tegen Sevilla positivisme door bij Ruud van Nistelrooij, die vervolgens een vroegere ervaring deelt.

Als speler van United lukte het hem ooit om zich terug te knokken na een 3-0 achterstand, zo blikt hij terug in gesprek met ESPN. “In de competitie kwamen we ooit 3-0 achter tegen Tottenham in de rust, en wonnen we 3-5. Ik scoorde nog de gelijkmaker, of de 2-3. Dus het kan. De statistieken zijn niet in het voordeel maar het gaat er gewoon om dat we stappen blijven maken als team, dat we er vol voor gaan met het publiek en dat we dromen van een stunt.”


Vorig artikelStan Valckx ziet PSV worstelen: ‘Unnerstall was betere goalie dan Benítez’
Volgend artikelVan Nistelrooij heeft plan van aanpak voor laatste half uur, fans reageren cynisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in