Home Nieuws ‘Niets dan lof voor de PSV fans’

‘Niets dan lof voor de PSV fans’

13
0

Arjen Robben liet na afloop bij Veronica weten onder de indruk te zijn geweest van de PSV fans. PSV werd bij vlagen weggespeeld door de Duitsers maar volgens Robben was het nog onvoldoende wat Bayern liet zien.

‘Het is geweldig dat je zo’n ontvangst en waardering krijgt. Niets dan lof voor de PSV fans. Ik heb genoten van de sfeer, dat was hartstikke mooi. Van ons spel heb ik daarentegen niet genoten. We speelden veel te traag en slordig. We zochten naar de moeilijke oplossing, dan kom je er niet doorheen tegen vijf verdedigers. Met het eindresultaat kunnen we blij zijn. Maar je moet ook verder kijken. Voor vanavond was dit genoeg, maar als we in de achtste finales ook zo spelen komen we in de problemen.’
Robben baalde vooral van zijn wissel. ‘Ik was er nier echt blij mee, ik kon nog wel even door. Op zo’n speciale avond voor mij als deze wil je de hele wedstrijd spelen. Maar hij is natuurlijk voorzichtig en denkt in het belang van de ploeg. Dat moet je accepteren”, aldus Robben over trainer Carlo Ancelotti tegen Veronica.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here