Home Nieuws Niet iedereen steekt loftrompet over succesvolle Bosz: ‘Ik word wel een beetje...

Niet iedereen steekt loftrompet over succesvolle Bosz: ‘Ik word wel een beetje moe van hem’

15102
0

Peter Bosz is niet overal even populair. Tijmen van Wissing ergert zich namelijk aan Peter Bosz.

Van Wissing is clubwatcher van FC Twente, maar keek afgelopen zondag ook naar de probleemloze zege van PSV op PEC Zwolle (4-0). In de podcast De Oosttribune van RTV Oost bespreekt Van Wissing het duel met oud-prof Jan van Staa.

“Er was sprake van zo’n enorm kwaliteitsverschil”, begint Van Staa. “Je kan wel zeggen dat je het lang dicht moet houden, maar het gaat opeens zó snel. Ook de ervaren Bram van Polen had er last van. Die gaf een terugspeelbal en hij wilde nog een bal wegschieten en hij schoot helemaal mis. Hij moest er zelf ook om lachen. Laten we eerlijk zeggen: het is tegenhouden en hopen dat de klok heel snel gaat.”

“Tegen PSV speel je altijd leuk mee, maar dan staat het aan het einde van de rit 4-0. En dan kom je nog goed weg”, geeft Van Staa aan.

Kenneth Perez stelde zondag bij Dit was het Weekend van ESPN dat PSV zichzelf meer moet uitdagen tijdens thuiswedstrijden en zichzelf enkele handicaps moet opleggen.

Het voorstel deed de wenkbrauwen fronzen bij Van Wissing. “Ik vind het wel pijnlijk dat de analisten zeiden dat PSV zichzelf nieuwe prikkels moet stellen. Niet meer terugspelen, maximaal drie keer raken op eigen helft.. Zo wordt er gekeken naar de Eredivisie en dat is best pijnlijk.”

Presentator Bert van Losser heeft lovende woorden over voor PSV-trainer Peter Bosz, maar Van Wissing weigert daar in mee te gaan.  “Ik word ook wel een beetje moe van Peter Bosz na afloop. Dan heeft hij een kat en muis wedstrijd gehad en is hij heel kritisch over de eerste helft. En als ‘ie verloren heeft… Hij hangt altijd wel de professor uit. Het is leuk om je te ergeren aan die man.”


Vorig artikelRafael van der Vaart is lyrisch: ‘Zij vormen de toekomst van Oranje’
Volgend artikelPSV-doelwit gezien als geweldige buitenkans: ‘Hij heeft een enorme topsnelheid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in