Home Nieuws Niet iedereen staat achter de transfer van Hirving Lozano: ‘Past niet in...

Niet iedereen staat achter de transfer van Hirving Lozano: ‘Past niet in het spel van Bosz’

3609
0

Het is inmiddels wel duidelijk dat Hirving Lozano op weg is naar een nieuw vierjarig contract bij PSV. De transfer is zo goed als rond en wordt naar verwachting morgen afgerond.

PSV wil de Mexicaan dolgraag terughalen en ook het gros van de achterban is duidelijk enthousiast over een terugkeer van de snelle aanvaller. Een terugkeer zou ook een goede zaak voor de Eredivisie zijn want Lozano geldt toch als ware attractie op de Nederlandse velden. Een definitieve aankondiging lijkt een kwestie van tijd te zijn, maar niet iedereen lijkt de terugkeer van de buitenspeler een goed idee te vinden.

Valentijn Driessen vindt wel iets van de transfer van de aanvaller naar PSV. Driessen denkt namelijk niet dat Lozano past in het spel van Peter Bosz. Driessen legt het uit.

“Hirving Lozano is een grote naam, maar hij kwam er bij Napoli niet meer aan te pas”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. “Die vonden een buitenspeler van Eintracht Frankfurt beter dan Lozano, dus daarom mocht hij vertrekken. Er zit ook een behoorlijk prijskaartje aan. Je kunt er nu wel op rekenen dat Johan Bakayoko gaat vertrekken, want ik neem niet aan dat PSV hem koopt achter Bakayoko”, analyseert de journalist van De Telegraaf.

Of Driessen het bij het rechte eind heeft valt nog te bezien want het is Lozano zelf die wilde vertrekken uit Napels. Omwille van familieomstandigheden vindt het gezin Lozano het tijd om te vertrekken bij Napoli en omwille van die wens is een vertrek uit Napels het gevolg.

Driessen denkt dat Bakayoko alsnog gaat vertrekken bij PSV. “Ik denk dat Bakayoko na de wedstrijd tegen Rangers FC vertrekt. En ik neem aan naar Paris Saint-Germain. Het is een Belg, spreekt Frans en ze wilden hem afgelopen winter al hebben. Nu bieden ze bijna drie of vier keer zoveel als in de winter”, is Driessen helder over de inmiddels Belgische international.

“Straks gaat hij voor 30 miljoen naar PSG en dan moet je wel iets achter de hand hebben. PSV heeft wel geanticipeerd met Lozano. Of hij bij het spel van Peter Bosz past laat ik in het midden, maar ik denk het niet. Ze hebben in ieder geval geanticipeerd”, aldus Driessen, die denkt dat Lozano alleen kan renderen met veel ruimte voor zich.


Vorig artikelTwijfels alom bij Sangaré | Nottingham wil Liverpool aftroeven en biedt 35 miljoen euro
Volgend artikelMeteen na PSV – Rangers enorme beloning voor ‘Man of the Match’ Saibari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in