Home Nieuws Niet iedereen is enthousiast over Ibrahim Sangaré: ‘PSV aanhang is te snel...

Niet iedereen is enthousiast over Ibrahim Sangaré: ‘PSV aanhang is te snel lyrisch. Heb je hem gezien tegen Ajax?’

1271
0

Ibrahim Sangaré sprak recent uitgebreid met Voetbal International over de afgrijselijke week met nederlagen tegen AS Monaco en Ajax.

De middenvelder gaf aan dat hij nog maar nauwelijks bekomen was van de Europese thuisnederlaag tegen AS Monaco en de daaropvolgende enorme oorwassing in Amsterdam. PSV kreeg bakken kritiek te verwerken en deels natuurlijk ook terecht. Toch lijkt de ploeg van Roger Schmidt weer wat te zijn opgekrabbeld. Plots is daar ook weer het perspectief in zowel Europa als in de competitie en doet PSV dus nog volop mee om de prijzen en de bovenste plaatsen.

Ondertussen wordt Ibrahim Sangaré gezien als steunpilaar en weet hij zich daarnaast ook prima te ontwikkelen. Maar toch klinkt er ook kritiek door ondanks dat de Ivoriaan ook het afgelopen voetbalweekend in positieve zin op wist te vallen met constant en sterk spel in Sittard. Aan tafel bij Veronica Inside is Valentijn Driessen in ieder geval niet onder de indruk.

“Nu wordt hij weer op het zadel gezet omdat hij goed was tegen Fortuna Sittard. Maar heb je hem gezien tegen Ajax? Die zit er een aantal keer tussen met die grote voeten en dan moeten we allemaal hotel de botel zijn”, vertelt hij in gesprek met Veronica Inside.

Driessen vindt zelfs dat de PSV achterban te snel lyrisch is over een speler als Ibrahim Sangaré. “Ik ben er echt niet van onder de indruk. Allemaal lopen we direct de polonaise. Het ging ook over die goal maar die had iedereen gemaakt. Dan staat hij er een keer, maar het is tegen Fortuna. Dit is echt geen wondervoetballer, beetje het niveau van Alvarez van Ajax”, besluit hij zijn kritische visie over PSV’s krachtpatser Ibrahim Sangaré.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here