Home Nieuws Niet fitte en niet afgetrainde Mo Ihattaren als held ontvangen in Turkije

Niet fitte en niet afgetrainde Mo Ihattaren als held ontvangen in Turkije

2621
0

Mo Ihattaren is hard op weg naar een nieuw contract bij de Turkse promovendus Samsunspor.

De eerste berichten over zijn komst waren enkele weken geleden al daar. Toen sijpelden vanuit Turkije via een Italiaanse journalist naar buiten dat Juventus voornemens was het contract ter waarde van 1,3 miljoen euro te verscheuren.

Vorige week werd duidelijk dat de Italiaanse club uit Turijn de middenvelder had ontslagen. Dat bleek werkgever nummer vier te zijn in een tijdsbestek van nog geen twee jaar. Samsunspor zou normaal gesproken de volgende club worden maar er staat nog een medische keuring op de planning.

Mo Ihattaren is inmiddels wel gearriveerd en zelfs als held ontvangen in Turkije. Tientallen fans stond klaar om Ihattaren, die duidelijk zichtbaar verre van fit oogt en in niets afgetraind lijkt te zijn, te ontvangen.

Opvallend detail is dat de mogelijk nieuwe club van Ihattaren op de officiele kanalen een foto gebruikt van de periode dat Ihattaren onder contract stond bij Juventus. Dat heeft waarschijnlijk van doen met het feit dat het contract formeel nog niet rond is.


Vorig artikelBakayoko NIET gedreven door geld en duidelijk over PSV toekomst: ‘Ik ben hier nog lang niet klaar’
Volgend artikelInteresse PSV in Anderlecht verdediger lijkt meer dan serieus te zijn, transfersom richting 10 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in