Home Nieuws Niet afgetrainde Ihattaren opnieuw kop van jut op internet na nieuwe foto’s

Niet afgetrainde Ihattaren opnieuw kop van jut op internet na nieuwe foto’s

52198
0

Mohamed Ihattaren heeft middels zijn zaakwaarnemer in de afgelopen weken geprobeerd een terugkeer bij PSV te bewerkstelligen.

Marcel Brands gaf op een avond voor de supporters aan dat een terugkeer van Mo Ihattaren naar PSV op dit moment niet aan de orde is. Brands zei ook dat hij voor de toekomst niets kon uitsluiten. Het gaf vele verontwaardigde maar ook weer vele positieve reacties. Momenteel oogt de middenvelder uit Utrecht niet heel fit. Foto’s die nu op Twitter rondgaan doen vermoeden dat Ihattaren allesbehalve fit is. In een half jaar tijd zijn er behoorlijk wat kilo’s bijgekomen, zo constateren fans op sociale media. De meeste reacties zijn overwegend negatief te noemen.

Wel lijkt Ihattaren momenteel op een alternatieve manier te werken aan zijn fitheid. De twintigjarige aanvallende middenvelder, die na oud en nieuw wordt terugverwacht bij Juventus, duikt in een filmpje op TikTok op in een sportschool. Ihattaren heeft bokshandschoenen aan en werkt zich met een personal coach in het zweet. De comments op het socialmediaplatform zijn overwegend negatief. “Hij is met alles bezig, behalve voetbal”, zegt iemand.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here