Home Nieuws Nick Viergever: ‘Er moeten dingen gaan veranderen’

Nick Viergever: ‘Er moeten dingen gaan veranderen’

179
0

Nick Viergever geldt als één van de weinigen PSV’ers die nog redelijk stabiel presteert. Maar de verdediger kan het niet alleen en ziet het gehele team vaak door de ondergrens zakken.

In gesprek met RTL 7 kreeg Viergever de vraag wat er met PSV aan de hand is.

“Het was vandaag de jongens tegen de mannen”, aldus Viergever. “We maakten kinderlijke fouten. Je krijgt uit twee inworpen, een corner en een penalty vier goals tegen. Bij elke goal gaan er meerdere fouten aan vooraf. Het is niet dat het één fout was. Hoe je de goals weggeeft is het een collectief falen.”

Viergever ging verder: “Zeker in de tweede helft kunnen ze zo van zestien naar zestien oversteken. Op een gegeven moment sta je gewoon in een grote rondo. Iedereen wist dat het er op of er onder was, maar dat was totaal niet te zien. Het was gewoon kinderlijk.”

Volgens de verdediger moet PSV nu de rug rechten en als kerels gaan spelen. “Je moet nu weten wat er gevraagd gaat worden. We zeggen dat al weken, maar we moeten opnieuw in de spiegel gaan kijken”, zo gaf hij aan.

“Europees liggen we er al uit, in de competitie liggen we al ver achter. In de beker zitten we nog in, maar daar hebben we nog niet in gespeeld. Het is nu een fase waarin we moeten overleven. We moeten elkaar niet gaan afvallen, maar er moeten duidelijk dingen gaan veranderen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here