Home Nieuws Newcastle United treurt om zeer zware blessure Jetro Willems

Newcastle United treurt om zeer zware blessure Jetro Willems

811
0

Razend populair werd hij afgelopen maanden op Sint James Park in de voetbalgekke Noord Engelse stad. Jetro Willems maakte veel Newcastle fans met zijn spel erg enthousiast.

Daar is voorlopig een einde aangekomen want Willems heeft de zwaarste blessure die een voetballer kan oplopen als diagnose verkregen. Newcastle speelde thuis tegen Chelsea en zag sterkhouder Willems uitvallen.


Willems kwam na een duel met Chelsea-speler Callum Hudson-Odoi verkeerd terecht op zijn linkerbeen en greep gelijk naar de knie. De linkervleugel verdediger, die ook in Newcastle weer als vanouds de gehele linkerflank bestrijkt, moest met een brancard van het veld gedragen worden en werd vervangen door Matt Ritchie.

De 25-jarige Willems wordt dit seizoen door Newcastle United gehuurd van Eintracht Frankfurt en is erg geliefd in Newcastle. Hij speelde dit seizoen achttien wedstrijden in de Premier League en scoorde daarin twee keer. Manager Steve Bruce liet meteen na de wedstrijd al weten te vrezen voor een lange absentie van de oud-PSV’er. “Het zag er uit als een vreselijke blessure voor Jetro. Dit is een grote klap voor ons. Het ziet er niet goed uit”, zei Bruce. “Het is vreselijk jammer, want Jetro deed het juist zo goed bij ons.”


Facebook Comments