Home Nieuws Newcastle United legt bod van 20 miljoen euro voor Memphis neer bij...

Newcastle United legt bod van 20 miljoen euro voor Memphis neer bij FC Barcelona

1178
0

Newcastle United is zeer concreet geworden voor Memphis Depay. De huidige nummer drie van de Premier League ziet Memphis graag naar het noorden van Engeland komen.

Dat meldt Mundo Deportivo. Volgens de krant ziet zijn club Barcelona een verkoop wel zitten, maar wil Memphis het seizoen afmaken in Camp Nou. Het is niet duidelijk of het gaat om een bod inclusief of exclusief bonussen, maar het bedrag van twintig miljoen euro is wel opvallend hoog te noemen.

Sport meldt dat FC Barcelona eigenlijk een lager bedrag voor Memphis in gedachten had. Memphis komt niet meer voor in de plannen van trainer Xavi, die dit seizoen voor andere spelers kiest in de punt van de aanval. De noodlijdende club ziet in Memphis een speler die nog een mooi bedrag kan opbrengen, alsmede een speler die eigenlijk van de loonlijst afgehaald dient te worden om ruimte te creëren voor anderen.

Memphis heeft volgens Sport en Mundo Deportivo andere plannen en wil bij Barcelona blijven en pas na het seizoen denken aan een vertrek. Sinds woensdag is Memphis weer aangesloten bij de trainingen van Barcelona.


Vorig artikelJohn de Jong niet geheel content met rol Marcel Brands, verbazing over ESPN gesprek Brands
Volgend artikelHans van Breukelen heeft John de Jong laten vallen: ‘PSV wilde gewoon van de Jong af’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in