Home Nieuws Negen goede kansen onbenut: Faber baalt van niet nakomen afspraken

Negen goede kansen onbenut: Faber baalt van niet nakomen afspraken

1044
0

PSV kwam in Venlo niet verder dan een gelijkspel door een extreem late goal van Denzel Dumfries.

De remise tegen VVV was totaal onnodig. PSV had in Limburg de hele wedstrijd alle mogelijkheden om de vele kansen te benutten en om te zetten in een doelpunt.

In de tweede helft had PSV minder te vertellen dan in de eerste helft maar de vele kansen uit het eerste bedrijf werden eenvoudigweg niet benut. Ernest Faber baalde na afloop zichtbaar van de volgende teleurstelling die PSV moest slikken.

Volgens Faber was het totaal onnodig dat het zover kwam. ‘Gezien de kansen in de eerste helft moet je het afmaken. Daarna maak je het jezelf onnodig moeilijk en mag je nog blij zijn met een punt’, zei hij na afloop tegen FOX Sports.

Vervolgens kreeg Faber de vraag wat hij als keerpunt van de wedstrijd zag. Dat was volgens hem niet de tegentreffer uit een penalty. ‘Het keerpunt is dat je negen goede kansen krijgt. Als je die mist, doet dat wat met het elftal. In de rust hebben we het gehad over die teleurstelling en in de tweede helft moet je eigenlijk hetzelfde doen. Maar sommige mensen gingen toch weer hun eigen ding doen’, aldus Faber.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here