Home Nieuws Transferspecialisten blijven akkoord PSV en Wolfsburg over Vranckx melden

Transferspecialisten blijven akkoord PSV en Wolfsburg over Vranckx melden

7172
0

De berichtgevingen over Ibrahim Sangaré volgen elkaar in rap tempo op. Vrijwel dagelijks lijken de zaken rond de Ivoriaan te veranderen.

Het is inmiddels wel duidelijk dat er van alles gaande is rond Sangaré en een uitgaande transfer van de middenvelder weldra staat te gebeuren. De vraag is eigenlijk alleen nog maar welke club als eerste het vastgestelde transferbedrag op tafel gaat leggen. De strijd om Sangaré lijkt momenteel tussen vier clubs te gaan.

Zo worden Paris Saint-Germain en FC Bayern München als meest concrete clubs voor de Ivoriaan genoemd en lijken Liverpool en Nottingham Forest outsiders te zijn. Zoals bekend komt de Premier League wat later op gang richting einde augustus maar of Liverpool dan wel Nottingham Forest daadwerkelijk gaan doorpakken, valt nog te bezien.

PSV is druk doende met de opvolging van de geprezen middenvelder en heeft daar eigenlijk maar één enkele kandidaat voor in beeld. Aster Vranckx is de gedroomde opvolger van Sangaré maar de club wil eerst Ibrahim Sangaré verkopen voordat Aster Vranckx gekocht kan worden van Wolfsburg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De lezing van het Eindhovens Dagblad staat haaks op de berichtgevingen van verschillende Europese transferspecialisten, die van mening zijn dat PSV en Wolfsburg akkoord zijn over een transfersom van 12 miljoen euro voor de Belgische middenvelder. De regionale krant trapt vaker op de rem in haar berichtgevingen over transfers van PSV. Ook in het transferdossier van Aster Vranckx predikt de regionale krant voorzichtigheid. Het Eindhovens Dagblad heeft het ook niet altijd bij het juiste eind en wordt zo nu en dan ook weleens niet volledig geïnformeerd door de club.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV momenteel wacht met het binnenhalen van Vranckx. De transfer is afhankelijk van een verkoop van Sangaré. ‘De club wil financieel verantwoord beleid voeren en dat gebeurt ogenschijnlijk ook. Als Sangaré voor goed geld weggaat, is er alle ruimte voor deze investering van 12 miljoen euro en mogelijk wat meer’, luidt de lezing van de regionale krant.

Wat betreft Sangaré is PSV heel duidelijk. De vaste transfersom dient op tafel te worden gelegd. Hiermee lijkt de club een duidelijk standpunt in te nemen maar kan het daardoor anderzijds ook zomaar Aster Vranckx mislopen. De speler is een zeer gewild doelwit voor het nieuwe seizoen geworden. Maar zoals gezegd, er dient eerst betaald te worden.


Vorig artikelMarco van Basten is Xavi Simons allang vergeten: ‘Ik vind hem al veel beter dan Simons’
Volgend artikelIsaac Babadi wil een PSV-legende worden, PSV maakt stappen voorwaarts in onderhandelingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in