Home Nieuws Nee is niet altijd nee bij Arnesen | Deen niet benaderd door...

Nee is niet altijd nee bij Arnesen | Deen niet benaderd door PSV: ‘PSV heeft mij niet nodig’

236
0

Frank Arnesen was zondagmorgen te gast bij Goedemorgen Eredivisie en kreeg de nodige vragen op zich afgevuurd.

De ervaren voetbalman werd gevraagd naar zijn vertrek bij Feyenoord maar kreeg ook vragen over PSV en de vacante functie van technisch directeur. Is Frank Arnesen nu wel of niet in beeld bij de directie en RvC van PSV om John de Jong op te volgen? Meteen na het vertrek van John de Jong werd de naam van Arnesen al genoemd als belangrijkste kandidaat maar Marcel Brands liet na het gesprek met de media, waarin de ins en outs over het vertrek van John de Jong uit de doeken werden gedaan, ook weten dat PSV voorsorteert op een jongere kandidaat.

Frank Arnesen is in ieder geval een vrij man en staat open voor elke klus maar op de vraag of PSV hem heeft gebeld was hij zondagmorgen resoluut. ‘Nee, PSV heeft niet gebeld’, zei Arnesen, die vervolgens ook aangaf niet open te staan voor het technisch directeurschap bij PSV. Dat zal nog moeten blijken want het antwoord van Arnesen was meer een ‘nee’ met als insteek dat hij zichzelf niet naar voren wenst te schuiven.

Een ‘nee’ bij Frank Arnesen hoeft overigens inderdaad niet altijd een daadwerkelijke ‘nee’ te betekenen. Dat ondervond Toon Gerbrands enkele jaren geleden toen hij Arnesen op de man af vroeg of hij contact had met Anderlecht voor een functie als technisch manager. ‘Nee’, zei Arnesen tegen Gerbrands, om vervolgens een week later de RvC van PSV te verlaten voor een functie bij Anderlecht. Het zit Toon Gerbrands nog altijd dwars, horen we geregeld in de wandelgangen.

Tegenover ESPN liet Arnesen in ieder geval ook los dat hij denkt dat PSV hem niet nodig heeft. Wellicht heeft de ervaren Deen de woorden van Brands over de opvolging van John de Jong in combinatie met de gewenste leeftijd van de perfecte kandidaat, ervoor gezorgd dat hij zichzelf niet als kandidaat ziet. Frank Arnesen heeft in ieder geval wel het profiel om John de Jong op te volgen.


Vorig artikelDit was PSV – FC Utrecht | Veel energie en aanvalsdrift, Guti ware ‘tacklekoning’
Volgend artikelVan Nistelrooij over ‘mooi figuur’ Guus Til: ‘Hij is anders dan anderen bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in