Home Nieuws Nederlaag tegen PSV dreunt nog na in Den Haag: ‘De klasse droop...

Nederlaag tegen PSV dreunt nog na in Den Haag: ‘De klasse droop er vanaf’

1953
0

PSV wist tot op heden behoudens de eerste twee maanden van het seizoen weinig indruk in de Eredivisie te maken maar bij ADO weten ze wel beter.

De geplaagde club uit de Residentie zakt steeds verder weg en hoopte zaterdag te stunten tegen PSV. Het werd een kansloze missie voor de ploeg van coach Pardew. De Engelsman zag een goed eerste kwartier mag zag ook dat zijn elftal daarna kansloos was tegen PSV.

Pardew zag een erg goed PSV en zei afloop dat verliezen van deze tegenstander geen schande was. Ook Lex Immers en ADO-verdediger Sam Stubbs merkte dat het een kansloze zaak was voor zijn ploeg.

“Met PSV realiseerden we ons wel dat we met een ploeg van een ander kaliber in de Eredivisie te maken hebben”, zegt Stubbs in gesprek met De Telegraaf. “Je hoopt altijd een kansje te hebben of te kunnen stunten tegen een grote ploeg. Maar vandaag droop de klasse en kwaliteit er bij een aantal PSV-spelers gewoon vanaf.”

Stubbs, die overkwam vanuit het Engelse Championship, moet wennen in Nederland. “Daar spelen we voetbal met 100 kilometer per uur. Het vliegt alle kanten op, maar de kwaliteit ontbreekt. In de Eredivisie is meer tactiek, ploegen laten zich inzakken en ik moet goed weten waarom ik een bepaalde pass geef.”

De verdediger weet dat ADO Den Haag nog veel punten moet pakken om zich te handhaven. “Pittig, maar logisch. De Eredivisie is geen Mickey Mouse-league. In Engeland denken ze ook dat de Schotse competitie niet veel voorstelt en dat er maar twee ploegen echt voetballen. Hier kunnen ook veel meer clubs goed voetballen”, aldus Stubbs. “Maar je moet niet denken dat we iets buitenaards moeten bewerkstelligen. Eén dreun van PSV bepaalt niet je lot.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here